Terug
Blog header image

ik ben een winnaar en nu?

Ik heb gewonnen! maar hor nu verder?? ik wil heel graag mn gewonnen prijs!
Kimdejong
7 jaar geleden

Normaal krijg je een mailtje van Mamaplaats Redactie. Heb je ook al bij je ongewenste mail gekeken? Anders zou ik Mamaplaats zelf even mailen: info@mamaplaats.nl ;-)

Annemiek2
7 jaar geleden

Gefeliciteerd en wat leuk. Zit het niet in je ongewenst vakje? anders idd even mailen.

Anouk H
7 jaar geleden

Gefeliciteerd, altijd leuk een prijsje winnen en inderdaad gewoon even mailen :-)

mama.van.Maud~Jynthe
7 jaar geleden

Bedankt voor de antwoorden! Inderdaad stond de mail in mijn ongewenste berichten, dit heb ik ook maar gelijk veranderd mocht ik nog een keer met mijn neus in de boter vallen!

mamavanquentin
7 jaar geleden

Gefeliciteerd! :)

Annemiek2
7 jaar geleden

Gelukkig :). veel plezier ermee en vooral met het ontwerpen. Ik heb ook een paar keer iets gewonnen en dat is gewoon erg leuk.

nijn81
6 jaar geleden

Hey, gelukkig maar! Je bent inderdaad nog een keer met je neus in de boter gevallen bij de hoolahoop winactie! Geluksvogel! Ik ben erg nieuwsgierig hoe hij bevalt!

Anoniem
6 jaar geleden

Die bevalt echt goed! Blog staat klaar! Heb alleen nog niet de moed om de voor en na foto erbij te zetten???? de vooraf foto heb ik uiteraard al maar de na foto wil ik zo perfect mogelijk ????

nijn81
6 jaar geleden

Haha, dat kan ik begrijpen! Ik heb inmiddels na een hele ochtend research doen op internet ook één besteld, alleen van een ander merk. Vanaf morgen kan ik als het goed is ook aan de slag!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!