Snap

de 20 wkn echo op 18 wkn?

onze 20 weken echo word dit keer gedaan met 18+1 weken... iemand hier ervaring mee?

Met mijn zoontje zaten we heel toevallig precies op 20 weken en was alles perfect zichtbaar... dit keer hebben we volgende week de 20 weken op 18weken en 1 dag... Iemand hier ervaring mee? Zouden ze het geslacht dan goed kunnen zien? (Ik lees online dat het ideaal is tussen 20 en 22 weken, omdat met 18 de baby nogal opgerold is nog)... Ik wil het zo graag weten haha, wie kan me ervaringen vertellen?

9 jaar geleden

nou het is dus officieel...we krijgen een zoon erbij :) Heb een verslagje geschreven als andere blog, voor wie geintresseerd is :)

9 jaar geleden

Ze kunnen een geslachtsbepaling al bij 16 weken doen, alleen is hij dan nog niet 100% zeker. Dus met 18 weken zal echt geen probleem zijn. Ik wilde het ook altijd heel graag weten! Spannend hoor!

9 jaar geleden

Spannend...ben benieuwd!

9 jaar geleden

Ik begreep dat het vanaf 18 weken duidelijk zictbaar is als de kleine meewerkt dan he.