Snap
  • Zwanger

HSG en 3e keer IUI gehad.

Ondertussen ben ik voor de HSG onderzoek en de derde keer IUI naar het ziekenhuis geweest.

De HSG - onderzoek had ik vorige week Dinsdag. Mijn zusje ging met mij mee. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. De katheterslangetje werd naar binnen gebracht en ik voelde gelijk al een paar steken.  Even later de vloeistof er doorheen en het voelde als een hevige ongesteldheid. Niet echt een pretje vond ik het, maar het goede nieuws is dat de eileiders er goed uitzagen!

Op dus naar poging 3 IUI! Afgelopen zaterdag had ik een positieve ovulatietest. En zondag konden we naar het ziekenhuis voor de inseminatie. Waar bleek dat het aantal goede zaadcellen gestegen waren. Dat geeft weer hoop! We moeten nu weer afwachten en rond kerst weten we of deze poging gelukt is. 

Wat mij dit keer opviel en wat ik nog niet eerder mee had gemaakt was de dag van de IUI had ik met afvegen roze/licht rood achtige afscheiding, dat kan met de ovulatie te maken hebben.

Vandaag had ik het weer... Heeft iemand hier ervaringen mee waar dit nu van kan zijn?

7 jaar geleden

Ik had vorig jaar op 5 dec onze vierde iui en op 24 dec een positieve test. En nu een wolk van een dochter... Houd hoop!! Ik duim voor je! En je afscheiding kan vruchtbaar slijm zijn van de ovulatie. Als het rozige na de iui was kan door de iui heel licht bloedverlies zijn geweest Veel geluk!!