Blog header image

Hoofdluis super oplossing!

het beste manier om luizen weg te houden en weg te krijgen. Kneipp lavendel shampoo top spul :)

hoi hoi....

ik heb een dochter van 7 bijna 8 jaar ze heeft zelf 4 jaar terug met hoofdluis gelopen eerst een beetje maar werd al meer.

toen de juf van peuterschool tegen mij zei je dochter heeft hoofdluis dacht ik eerst gatver nee toch maar ja het was waar dus gelijk naar de drogist spul kopen voor de hoofdluis te verwijderen eerst de goedkoopste variant en dat hielp niet toen de volgende maar proberen tot we de duurste hadden maar niks hielp kammen dee ik iedere ochtend en avond voor het slapen maar niks hielp bijna een jaar veder ik maar afvragen wat kan ik doen? 

toen der tijd ging ze ook naar de opvang en daar ook verteld dat ik me geen raad meer wist tot er een stagiaire dat hoorde en tegen mij zei dat haar vader shampoo kocht met lavendel en dat dat goed hielp ze had daarna nooit meer luizen gehad dus wat denk je ik gelijk naar de winkel en shampoo van kneipp lavendel gekocht gelijk wassen en jah hoor na een paar dagen was het al minder en minder en minder tot het weg was ik blij kind blij nu gebruik ik het nog steeds 1 a 2 keer in de week niet alleen de kinderen maar wij als ouders ook en tot op heden nog geen hoofdluis.

bij mij en me oudste dochter gebruiken we ook haarlak daar willen de luizen niet op zitten en me partner gel.

maar bij deze wil ik zeggen kneipp lavendel shampoo beste oplossing :)

groetjes en veel liefst

 

6 jaar geleden

Goede tip, het schijnt dat die beesten inderdaad niet tegen deze geur kunnen ;)