Snap

Hoeveel weekjes zwanger?

Ik vraag me af hoever we zwanger zijn?

Clearblue zwangerschapstest geeft aan zwanger 2-3. maar bij de bijsluiter staat dan weer 4-5 weken zwanger. hoelang ben je zwanger dan?

9 jaar geleden

oke da, naja als we bij de verloskundige zijn geweest zullen we wel wat meer weten. aanstaande week denk ik ff bellen maar alvast voor een afspraak.

9 jaar geleden

De bevruchting is normaal gesproken 2 weken na de 1e dag van je laatste ongesteldheid. De 2/3 weken die de test aangeeft is dus gerekend vanaf de bevruchting, de 4/5 weken is geteld vanaf de 1e dag van de laatste ongesteldheid, die aangehouden wordt als startdatum van de 40 weken.

9 jaar geleden

dus zoals ik van sommige kan begrijpen moet je gewoon vanaf de datum dat je voor het laatst ongesteld bent geweest gaan tellen. dan zou ik vandaag 5 weken zijn.

9 jaar geleden

Moest haakje zijn