Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • momblogger
  • Babyopkomst
  • mei2019

Hoeraa, zwanger!

“Hoe vertelde wij dat we zwanger waren aan familie?!”

Op 3 september 2018 kwamen wij erachter dat wij een kindje zouden krijgen! Een paar dagen later belde ik de verloskundige op om me aan te melden bij de praktijk.

Heel gek, vragen die je krijgt en ineens heb je die eerste echo! De eerste echo stond gepland op 24 september 2018! De verjaardag van me Oma, waar we in de avond heen zouden gaan. Smoesjes verzinnen waarom we niet mee konden eten want we hadden de echo om 17.30 uur staan. Me nichten heb ik in de middag al op de hoogste gebracht zodat hun mee konden zitten in het complot! 

Ik had online via een leuke shop een romper besteld en deze ingepakt, zo konden we die na de echo aan mijn ouders geven. 

Ik zei nog in de auto op weg naar de verloskundige, straks kom je iemand tegen zei ik nog tegen vriend lief, en dan weten die gelijk dat we een kindje verwachten. “Vriendlief zei nog; ach dat zien we dan wel.” En ja hoor, wij liepen naar binnen en daar zat het oude buurmeisje van vriendlief.  We keken geschrokken, waarop ze zei, dit was niet de bedoeling he?! Haha, umh nee. Maar mondje nog dicht, want niemand weet het nog! Zo gezegd, zo gedaan, werden wij naar binnen geroepen voor de echo! Ik ging liggen en kreeg het echo apparaat op me buik. Bam, daar zagen we het! En kloppend hartje en een prachtig klein frummeltje. Ik was ruim 7-8 weken zwanger. Een hele opluchting! We konden het nieuws aan familie gaan rond vertellen. 

We kwamen natuurlijk er laat binnen bij de verjaardag van me Oma met de smoes we hebben enorme file gehad, lees 3 kwartier rijden maar rond spits tijd was dat de juiste smoes! Gelijk moet ik dat cadeautje geven aan me Oma voor haar verjaardag, en liep daarna door naar me Ouders en vertelde dat we nog een cadeautje hadden om te bedanken voor de vakantie in Spanje. 

Ik had een doosje gekocht, daarin de romper gedaan met de tekst, “jullie worden Opa & Oma”. 

Geluk, blijdschap en een opluchting om te vertellen dat je een kindje krijgt! 

Hoe we het de rest vertelde kunnen later lezen. Leuk dat je deze blog hebt gelezen. Tot snel!

Liefs Natascha 

@natas.verweij

Snap