Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • genderreveal
  • gezinsuitbreiding
  • Grotezus

Hoera !! Een broertje voor Pleun

Terugblikken op onze gender reveal van afgelopen zomer

Op 15 augustus 2020 was onze gender reveal. Wij hadden een aantal dagen hiervoor een prachtige 20 weken echo gehad. Dat was zo fijn! Eindelijk die stress weg... Wat was ik beroerd van de stress en zorgen. Ik heb me nog nooit zo ziek gevoeld van spanning,

Tijdens de echo mochten wij een aantal keer onze ogen dicht doen. Wij kozen voor een gender reveal waarbij wij tot het moment daar was, zelf dus ook echt niet zouden weten of het een jongen of meisje zou zijn. De echoscopiste en verloskundige hebben voor ons geregeld dat de uitslag terecht kwam bij een webshop en zo hebben wij rookbommen en confetti kanonnen kunnen bestellen. 

4 dagen... hebben wij in spanning afgewacht tot de grote dag. Al die tijd lag er op de babykamer to be een ballon met confetti en een envelop met de uitslag erin. Of we een voorkeur hadden? Nee dat niet. Wel een voorgevoel. Mijn man was heilig overtuigd van een jongen. Ik wist zeker dat dit ook een meisje zou worden. Wij hadden tenslotte in juni 2018 al een prachtige dochter mogen krijgen en dit voelde weer exact hetzelfde. 

Zoals je aan de foto kunt zien had mijn man het bij het goede eind, haha. Ik was echt in een complete shock! De blauwe confetti en de rook vloog in het rond. Het was echt een droom die uit kwam. Het heeft uiteindelijk wel geduurd tot de groei echo bij 32 weken tot ik echt helemaal besefte dat het een jongen is.

Dat wij elkaar in 2015 leerden kennen kwam al gauw het onderwerp 'kinderen' ter sprake. Ons leek het beide super gaaf om kinderen te krijgen. Als we dan toch mochten kiezen zouden we graag zowel een meisje als jongen willen. Wij voelen ons echt onwijs trots en gezegend dat dit ons gegund is. Het feit dat wij kinderen kunnen krijgen en dat ook onze grootste wens werkelijkheid werd. 

In de eerste week van januari ben ik uitgerekend. We kijken zo uit naar zijn komst ! Ook zijn grote zus Pleun is er helemaal klaar voor. 

Zijn kamer is af, de vluchtkoffer staat klaar, het geboorte pakje is uitgekozen, alle baby wasjes zijn gedraaid, zijn wiegje staat klaar en opa en oma staan stand-by voor onze lieve Pleun. Deze mama gaat voorlopig nog even door met broeden.