Snap

Hoera een Broertje!!

Vanochtend hadden wij de 20-weken echo!

Vanochtend was het zo ver. Ik voel onze kleine nu al enkele weken en het was vandaag weer tijd om de baby eens te gaan bekijken. Grote zus mocht natuurlijk mee naar de baby kijken.

Ik lees en merk in mijn omgeving dat mensen soms erg zenuwachtig zijn voor de 20-weken echo, maar daar hadden wij helemaal geen last van. Bij onze dochter vond ik het wel spannend. Nu eigenlijk helemaal niet. Misschien komt dat omdat mijn vorige zwangerschap ook een makkelijke zwangerschap was en alles eigenlijk altijd goed in orde was. En wij mijn vriend en ik waren er van overtuigd dat we ook nu weer een meid zouden krijgen.

Bij de onderzoeken bleek ook dat als we zenuwachtig zouden zijn, dat helemaal nergens voor nodig was. (weer) een voorbeeldig kindje met alles erop en eraan. Geen afwijkingen. Toen kwam het geslacht. En daar was duidelijk te zien dat mijn vriend en ik het beide mis hadden. Nog voor de arts kon zeggen dat het een jongetje is hadden wij het al gezien. Zo duidelijk! Maar goed grote meid krijgt er dus een klein broertje bij.

Wij thuis gekomen toch wel heel blij dat we geen prinsessenkamer, maar een Teigetje kamer hebben voor onze kleine meid. Want dat kan natuurlijk voor beide. En mama... meteen op zoek naar leuke kleding voor jongetjes. Wel jammer dat de meidenkleding de deur uit gaat. Al hoewel. Grote zus krijgt met vijf december of als haar broertje geboren is een mooie grote pop (eentje die haar baby kleding aan kan. Dan hoeft niet alles weg, want dat vind Mama toch wel jammer. En ik had vroeger ook een pop die mijn baby kleding aan kon helemaal leuk vond ik dat!)

10 jaar geleden

Een koningskoppel, super leuk. Gefeliciteerd.

10 jaar geleden

heel leuk, beste van beide werelden! Wij krijgen een tweede jongen erbij :) En leuk ja een babypop met echte kleertjes, dat had ik vroeger ook! Mijn oude kleren die mijn moeder bewaarde voor de poppen haha

10 jaar geleden

Wat ontzettend leuk. Gefeliciteerd!

10 jaar geleden

Superleuk een jongetje!