Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen

HOERA! EEN BABY!!

En dan is het bijna zover, je kleine wordt bijna geboren. Over alles is nagedacht, alles is in huis. Maar weet je al wat je doet tijdens de kraamvisite? En dan bedoel ik, wat geef je als feestelijke traktatie? Nu zijn beschuit met muisjes natuurlijk altijd een goede klassieker, maar misschien wil je het wat eigentijdser. Cupcakes zijn op dit moment helemaal hot, daarom heeft Smulprint voor alle cupcakeliefhebbers speciale geboorte Cupcake Toppers ontworpen. Maak op een eenvoudige manier een leuke en bijzondere traktatie. Koop of bak zelf je cupcakes, doe er een lekkere toef botercreme of glazuur op, deze kun je evt met een klein beetje blauwe of rode kleurstof (verkrijgbaar bij de toko) op kleur brengen, plak je Smulprint erop en klaar ben je! Ook erg handig als je geen zin hebt om elke keer de beschuitjes te smeren, deze kun je al voor een paar dagen voorbereiden. Kortom, niet moeilijk en altijd een succes.

Vind je dit allemaal erg leuk en wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwe producten van Smulprint, volg ons dan op Facebook en Twitter!

12 jaar geleden

Gaat prima hoor invriezen.. Hier ook nog een vriezer vol maar dan met mini cupcakes ik heb ze getopt met blauwe glazuur en ze daarna in de blauwe muisjes gedoopt per vier in de vriezer en op de dag van het bezoek haal ik ze uit de vriezer en ze blijven heerlijk....Deze optie kende ik nog niet heel leuk ga gelijk even kijken op julie site..

12 jaar geleden

Oh kun je cupcakes ook invriezen? Dat wist ik dus niet. Dan is dit een hele goede en leuke traktatie want in mijn laatste week voor geboorte kon ik de straat niet meer uitlopen en was ik redelijk huisgebonden. Ideale tijd om te bakselen. Bedankt voor de tip van het invriezen, weer wat geleerd en altijd handig om te weten ivm verjaardagen enzo.

12 jaar geleden

Ik begrijp je reactie. Maar deze traktatie kun je makkelijk al voor de geboorte maken. Je bakt de cakejes en decoreert ze. Daarna vries je ze in en per visite kun je heel gemakkelijk je cakejes ontdooien. Maar wat ook goed werkt, cakejes van de supermarkt:-)

12 jaar geleden

Erg leuk idee, vooral voor de mensen die na bevalling nog willen bakken ;p Ik heb ouderwets de beschuiten gedaan en voor de kids soesjes met slagroom en muisjes. Dit idee vind ik wel erg leuk, maar als ik terugkijk op mijn kraamweek zat ik er niet op de wachten om te bakken. Maar voor de latere kraamvisite (zo na een maandje) had ik deze moeite wel willen nemen.