Snap
  • Zwanger
  • maagzuur
  • #zwangerzijn
  • mamaworden
  • #itsaboy
  • rustigezwangerschap

Hoe mijn zwangerschap verliep deel 2

Mijn zwangerschap verliep verder goed op wat kleine kwaaltjes na

Nou nu dat iedereen wist dat we zwanger waren konden we heerlijk gaan genieten. Helaas kreeg ik te horen op mijn werk dat mijn contract niet werd verlengd. Dus tja dan ben je zwanger en moet je een baan gaan vinden. Een werkgever mag je er niet op afwijzen alleen is de realiteit dat het wel gebeurd helaas. Dus het grootste gedeelte van mijn zwangerschap zat ik thuis met een uitkering. 

Ik heb wel intens van me zwangerschap kunnen genieten want tja ik hoefde niet te werken en kon heerlijk alles in huis doen of gewoon heerlijk wat shoppen voor de aanstaande kleine.

In oktober 2018 kregen we de eerst echo en wat vond ik dat spannend want zou alles wel goed zijn en misschien zitten er wel meer in dan een.... Ik bedoel je weet maar nooit. Nou het was er eentje en alles was helemaal goed.

Op 17 december 2018 kregen wij de 20 weken echo en wat was ik zenuwachtig want we zouden nou te weten komen of jij een jongen of meisje werd. Ik heb altijd het voorgevoel gehad dat jij een jongetje zou zijn maar ja ik kan het altijd mis hebben. Nou tijdens de echo bewees jij al net zo eigenwijs al mama te zijn precies op het moment om te kijken besloot jij je bent te streken en te gaan draaien..... Gelukkig besloot je toch een kijkje te gunnen en ja hoor een jongen!!!! Het enige wat wij zeiden tegen elkaar zo de naam hebben we al haha. Wij hadden ook besloten om geen genderreveal te doen aangezien mijn vader naar Amerika ging met de kerst en het vlak voor de kerst was hebben we het gewoon persoonlijk verteld aan de belangrijkste en dierbaren.

Verder is mijn zwangerschap goed gegaan min de kwaaltjes die ik had zoals best vaak spugen en heel erg maagzuur dat ik er niet van slapen kon maar verder een super zwangerschap. Op het enige comentaar van de verloskundige dat ik wel wat meer aan mocht komen!!!!

Tja dat is me niet meer gelukt.

De volgende keer vertel ik hoe mijn bevalling begon en hoe dat gelopen is ☺️