Snap
  • Zwanger
  • #baby
  • #kwaaltjes
  • #zwangerzijn
  • wateenbijzondergevoel

Hoe mijn zwangerschap verliep deel 1

Dan ben je zwanger en hoe vertel je dat dan aan je ouders ☺️

Na de positieve test zaten we echt op een grote roze wolk want jeetje wat was ik snel zwanger.

En dan moet je een verloskundige gaan zoeken en bellen tijdens je werk zonder dat andere het horen want tja je wilt het nog niet echt wereldkundig maken aangezien je net zwanger bent.

En dan komt het volgende een week na de test zouden we naar Spanje vliegen naar mijn schoonouders om vakantie te vieren en nu ik mag niet drinken en zou altijd sushi gaan eten met me schoonmoeder dus ja toen moesten we het toch maar vertellen.... Nou hoe gaan we dat doen en op welke manier..... Na lang denken hebben we er maar een rompertje laten bedrukken met coming soon mei 2019 en babyvoetjes erop.

Nou wat waren ze geschokt toen we het vertelde maar o zo blij voor ons. En toen begonnen ook de kwaaltjes in Spanje....... Ja hoor waren bij familie daar in het nieuwe huis aan het kijken en wat drinken en ik begon me echt heel beroerd te voelen en ik zei ik wil naar bed voel me niet zo goed dus wat een geluk dat het in het huis ernaast was... Ik samen met me partner terug en we waren nog geen 2 meter verder en ik moest toch overgeven niet normaal dus sta je dan boven op een berg in Spanje alles eruit te gooien nou heerlijk hoor...... 

Verder hebben we gewoon een heerlijke vakantie gehad maar dat was wel gelijk het begin van het misselijk zijn en spugen en dat heeft zeker tot week 18 geduurd voor ik daar over heen was.

Toen we terug kwamen uit Spanje toen hebben we het ook mijn vader verteld en die was ook zo blij voor en die heeft ook wel een traantje gelaten( hij heeft nog meer kleinkinderen maar die wonen in Houston texas ) die hebben we ook een rompertje gegeven met coming soon mei 2019. 

Ik spoel even door toen was het tijd voor de eerste echo die was in oktober gepland wij daar naar toe en wat was het toch spannend en vooral heel mooi om te zien hoe dat eruit ziet gelukkig was alles goed groeide de kleine goed en was hij al erg bewegelijk ik was toen precies 10 weken zwanger en werd de uitgerekende datum op 6 mei 2019 gezet.

Toen na nog een week of 2 en toen hebben we de rest van de familie en vrienden verteld dat we zwanger waren.

In deel 2 zal ik vertellen hoe mijn zwangerschap veder verliep.