Terug
Blog header image

Hoe kom ik deze laatste weken door....?

De laatste weken van je zwangerschap zijn aangebroken. Ik voel me totaal niet fit, ik weet niet hoe dat met jullie zit?
Lindsy83
7 jaar geleden

Sterkte met de laaste loodjes. Blijkbaar heb je wel je rust nodig ook al voel je je dan misschien een beetje lui. Ik zou zeggen luister naar je lichaam. Je hebt straks al je energie nodig, dus pak nu de rust die je krijgen kan ;) en vergeet ondertussen niet nog lekker te genieten van je buik :D

Birdy
7 jaar geleden

Thx voor je reactie, genieten van me buik doe ik ook zeker wel. Hopelijk krijg ik nog een klein beetje energie voor de laatste weekjes.. :)

Birdy
7 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Ik heb inderdaad ook even overwogen om te gaan breien..... Waarom heb je het boek uiteindelijk niet gelezen? Ik heb nu ook het lezen weer maar weer opgepakt. Nog eventjes geduld!

Birdy
7 jaar geleden

de keukenkastjes heb ik inderdaad allemaal gehad. de stofzuiger is momenteel me beste vriend, elke ochtend staat deze weer voor me klaar. Hydrofiele luiers had ik gelezen dat je die beter niet kan strijken want dan nemen ze minder goed op. Ik moet zeggen dat ik er veel aan de hypnobirthing heb. Ik weet nu in ieder geval wat de mogelijkheden en alternatieven zijn tijdens mijn bevalling. over een aantal weken weet ik of het gewerkt heeft :)

Kaytje
7 jaar geleden

Heel herkenbaar wat jij schrijft. Ik heb ook best last van "kwaaltjes en pijntjes" en vermoeidheid. Daar komt nog bij dat ik hier ook nog 2 kids rond heb rennen. Daarvoor sleep je jezelf toch maar weer van die bank ondanks dat je er eigenlijk geen puf voor hebt. Ik hou me vast aan de gedachten dat ik er over een paar weekjes iets heel moois voor terug krijg. Zodra dat kleine hummeltje op je borst gelegd wordt ben je alles vergeten.

Birdy
7 jaar geleden

Lijkt me inderdaad pittig als je nog meer kids rond heb wandelen in huis. Straks ben je het allemaal weer vergeten inderdaad. Succes met de laatste loodjes!

Juisje
7 jaar geleden

Oooh herkenbaar hoewel ik nog maar ruim 31 weken ben. Ik werk 3 dagen (heb al een kindje rond lopen) maar op mijn vrije dagen ben ik te moe om te stofzuigen en lichamelijk te zwaar om echt "veel" te doen. Doe alles verdeeld over de dag en moet alles plannen in combinatie met de zorg voor onze zoon. Ik ben in mijn verlof van mn zoontje gaan haken (armhaken wel te verstaan) en maakte ik leuke sjaals ervan. Zo deed ik iets nuttigs in de vrije momenten. Nu met zoontje in de buurt is dat niet echt een optie maar ik hang op de bank en voel me rot dat ik niks kan maar te moe om het te doen waardoor ik me nog rotter en schuldig voel. Dubbel onzinnig en vooral bloed irritant. Enige tip die ik kan geven waar ik mezelf ook aan toe moet geven, Rust is goed. Het is binnenkort druk genoeg als de kleine geboren is en dan mis je dat rust momentje die je nu nog even hebt kunnen pakken. Sterkte deze laatste weken... hopelijk meld ze zich snel.

Blog header image

My family

💜