Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • bijzonder
  • #hyperemesisgravidarum
  • hoegaathetnu

Hoe kan je zo ziek worden van zoiets natuurlijks en bijzonders.

Deze echo is een tijdje terug gemaakt in het ziekenhuis toen ik weer werd opgenomen om te kijken of alles er goed uitzag, alles zag er goed uit. Zoals ik nu wel weet is dat de kleine er niks van merkt en ik zelf doodziek ben om het zo maar te zeggen. En geloof mij ik ben heel blij dat de baby er niks van merkt. Maar dit was nu de tweede zwangerschap en bij rosie had ik hetzelfde en geloof mij die kwam niks te kort haha en daar ben ik dankbaar voor. Ik praat regelmatig met vriendinnen en familie over de zwangerschap en HG, veel staan er van te kijken hoe ziek je kan worden van zoiets natuurlijks en zoiets bijzonders. Ik moet zeggen hier sta ik ook van te kijken op sommige dagen vooral op de dagen dat ik denk oke het is dus toch niet voorbij en het begint weer.  

Mijn vriendinnen en vriend zeiden voor de grap je bent niet gemaakt om jezelf voor te planten, ik moest toen best hard lachen en zeg het nu ook regelmatig zelf want zo voelt het voor mij ook echt, geloof mij ik ben dalijk een trotse mama van twee kleintjes en ben hier heel dankbaar voor. Hou nu al meer van deze twee kleintjes dan dat ik ooit van iemand anders zal houden. Maar mijn lichaam nee +/- 9 maanden herken ik mezelf niet, mijn lichaam kan geen eten of drinken verdragen. Eetlust is weg alles is vies of ik word er misselijk van. Wanneer ik normaal graag bezig ben, ben ik nu continue moe. Als ik schoonmaak bijv. Stofzuig geef ik al over. Dankbaar voor de sondevoeding ben ik wel zo krijg ik binnen wat ik nodig heb maar echt ik mis het zelf eten en drinken enorm. Ik wil graag weer werken, schoonmaken zonder overtegeven, dansen, leuken dingen doen zonder moe te zijn of te moeten overgeven continue. En heel graag leuken dingen doen met rosie, rosie mee op pad nemen, meiden dingen doen gewoon samen zonder overtegeven of na 5 min al doodmoe te zijn. Maar als ik Rosie zo zie weet ik dat het het waard is. Rosie heeft straks een broertje en als ik rosie iedere dag zo bezig zie ben ik trots dit meisje is zo lief vrolijk schattig ondeugend grappig een enorme kletskous en vooral heeft ze een enorme eigen wil en zegt ze het als ze het er niet mee eens is. En is zij vooral een enorme knuffelkont. Ik kan niet wachten tot ik ben bevallen om te kijken / te gaan genieten van deze mini en zijn grote zus.