Snap
  • Zwanger
  • Kinderwens
  • ICSI
  • happy
  • hoegaathetnumetme
  • momof2girls

Hoe gaat het nu? Willen wij nog een kindje??

Hallooooooo!!

Wat een reactie’s op mijn vorige blog zeg! Niet normaal maar het waren hele lieve berichten die ik gehad heb.

Ik krijg veel de vraag hoe het nu met me is. Het gaat goed met me met ups en downs. Het ene moment heb ik het moeilijk en het andere moment gaat het goed.

Als ik een baby zie doet het me natuurlijk wat maar dat is logisch! En ik zie op dit moment veel zwangerschaps aankondigingen en dat doet me zeker wat maar ik gun het ze allemaal natuurlijk. Alleen als je ziet dat om 3e kindje of 4e kindje gaat denk ik stiekem dit wil ik ook!

En soms vergeet ik het snel en soms duurt langer voordat ik het soort van “verwerkt” heb. 

Maar ik krijg veel de vraag of ik de kinderwens heb opgegeven en dat is een lastige! Ja ik ben verder gegaan ik ben ontzettend blij met me 2 meiden en daar geniet ik ontzettend van. Maar diep in me hart voel ik het nog zeker en is de wens er, maar het is goed zo!

Bovendien heb je er 2 mensen voor nodig en Evan vind het goed zo. Denk dat mannen het sneller een plekje kunnen geven denk?! Ik praat er nog veel over met Evan omdat ik het soms nog lastig vind. 

Maar hij begrijpt me ook heel goed en steunt me daarin. Maar voor nu is het goed zo! Ik kan me lijf het niet meer aan doen en me kindjes hoeven er ook niet onder te lijden. We zijn gelukkig zo❤️

Wie weet krijg ik nog meer neefjes of nichtjes en dat is natuurlijk ook heel leuk. Ik geef veel liefde aan me neefje en dat is een troost voor mij.

In deze corona tijd moet je vooral genieten van elkaar en daar ben ik mee bezig.  

Nadat ik voor me zelf had gezegd het is klaar ben ik vooral bezig geweest met me lijf. Door de zwangerschappen en hormonen was ik niet tevreden met me lijf en was ik zo niet gelukkig. Het roer moest om en ging aan me zelf werken! 

Ik begon aan het programma van New born fit mama en dat heeft zoveel veranderd voor mij. Nieuwe leeftstijl ik ging gezonder eten en ging veel sporten. Ik ben 12 kilo afgevallen en voel me zo veel beter. 

De keuze die ik dus gemaakt had om te stoppen met onze kinderwens heeft aan de andere kant iets goeds gedaan voor mij. Het was nu de tijd voor mij gewoon weer Wendy zijn. 

Tuurlijk denk ik nog veel aan wat als , of wie weet over paar jaar maar ik merk dat het verwerken steeds makkelijker gaat. Heb 2 mooie meiden waar ik zo trots op ben en die slepen mij door bepaalde dingen heen.

Wees zuinig op elkaar wees lief voor elkaar en geniet van elk moment.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mom of two girls?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.