Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Volgen: werkt het bij jullie wel?

Superleuk dat ik door een aantal van jullie gevolgd word en ik vind het ook gezellig om andere mama`s te volgen, maar volgens mij werkt het niet!

Superleuk dat ik door een aantal van jullie gevolgd word en ik vind het ook gezellig om andere mama`s te volgen, maar volgens mij werkt het niet. Je zou toch eigenlijk iets van een reminder moeten krijgen als 'de mama die jij volgt' een blog schrijft of snap ik het concept niet helemaal? Bovendien wordt bij mij het aantal punten in verband met de Volgers niet aangepast.

Werkt het bij jullie wel?

10 jaar geleden

Jaaaaaa, helemaal geweldig! Dank jullie wel!

10 jaar geleden

------------ Iets anders; maar ik kan nog steeds niet al mijn blogs oproepen. Als ik mijn blogs aanklik krijg ik alleen de meest recente en als ik dan naar de volgende pagina wil gaan, krijg ik een foutmelding! ( deze pagina bestaat niet ) ------------ Deze moet nu gefixd zijn :)

10 jaar geleden

Ha,ha, Anouck en ik hebben volgens mij op hetzelfde moment gereageerd. Ik gebruik trouwens Firefox of Explorer. Ik denk dat een e-mail duidelijker is. Zo`n notificatie doet wat chaotisch aan.

10 jaar geleden

1 Dat van die tijdlijn daar kwam ik pas achter na de reactie van Anouck op deze blog... 2 Ik dacht dat dit alle reacties waren die ik krijg op mijn blogs? Ik zou verwachten dat je een e-mail krijgt wanneer een volger een blog heeft geschreven? Vandaar mijn e-mail. Daarnaast worden bij mij de punten van mijn volgers niet allemaal bij elkaar opgeteld...ik mis er nog een heleboel. Iets anders; maar ik kan nog steeds niet al mijn blogs oproepen. Als ik mijn blogs aanklik krijg ik alleen de meest recente en als ik dan naar de volgende pagina wil gaan, krijg ik een foutmelding! ( deze pagina bestaat niet ) Alvast bedankt! Iemand anders misschien nog een aanvulling?