Snap
  • Zwanger

HET project van 2014...De babykamer!!

Nu de 20 echo achter de rug is en ik verder groei en groei is het tijd voor misschien wel mijn leukste project van 2014...De babykamer!

De babykamer...ik ben er in mijn hoofd al maanden mee bezig. Wat voor stijl? Welke meubels? Verf of behang? Welke kleuren en accessoires? Voor mij heerlijk om hier mee bezig te zijn en ik kon dan ook niet wachten om te gaan kijken en aan de slag te gaan.Op internet kun je heel veel inspiratie op doen, bijvoorbeeld via Google of Pinterest. Het allerbelangrijkste aan een babykamer vind ik dat deze ook bij de stijl van het huis past. Wij hebben een oud jaren '30 huis. Dus we gaan voor een "oude" look. Onze inbouw garderobe kast richten we opnieuw in en verven we oud wit dmv krijtverf. Het ledikantje en de commode hebben we gekocht bij een grote babywinkel. Deze zijn nieuw maar hebben wel de oude look. Ik ben van de week ook op zoek gegaan naar behang omdat ik een wand met behang heel tof vind. Uiteindelijk heb ik via een webshop behang besteld met een sloophout look. Heel stoer voor een jongenskamer! Ik ben van plan de muur zelf te gaan behangen. Ik zag bij de reviews van de webshop dat zelfs een vrouw op leeftijd alleen de muur had behangen, dus denk ik dan moet ik dat ook zeker kunnen :) In huis lijkt het nu wel een grote opslagplaats en klushok. Voor mij als gestructureerde en opgeruimde vrouw een, laten we het maar zo zeggen, "uitdaging". Het liefst zie ik alles in 1 dag af en opgeruimd maar helaas is dit bij een verbouwing niet helemaal mogelijk haha. Voor mijn bestwil (en voor die van mijn vriend) moet ik nu echt even de boel de boel laten zoals ze dat zo mooi zeggen. Ach ja gelukkig is dit tijdelijk en krijgen we er uiteindelijk een mooier huis en een fantastische babykamer voor terug :) Hiernaast run ik ook nog een fashionblog waar ik bezig ben met een nieuwe website. Mijn hoofd zit dus aardig vol met fashion, babykamers, styling en niet te vergeten dat ook mijn buik vol zit...met onze baby :) Welke maar groeit en groeit. Ik vraag me weleens af hoeveel een buik kan hebben qua rekbaarheid haha. Dit zal de komende weken niet heel veel minder worden vrees ik....Keep you posted! Voor inspiratie wat betreft maternity fashion, check ook eens mijn fashionblog!

Geniet van de komende dagen want het wordt (zeggen ze) mooi weer! 

Liefs Chris

9 jaar geleden

Dank je wel! Ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar het eindresultaat!

9 jaar geleden

Klinkt heel leuk allemaal en ik weet nu al bijna zeker dat het een hele leuke kamer gaat worden!! Veel Style plezier ;-)