Snap
  • Zwanger

Het lijkt wel of ik het me inbeeld, flirtte ze met me?

Ik ben Charlie (niet mijn echte naam, maar wel eentje die bij me past). Mijn echte naam gebruik ik niet, want wil graag anoniem blijven.

Mijn dochter heeft een vast speelmaatje, leuk. Ik als mama ben dan regelmatig over de vloer bij het vriendinnetje van mijn dochter en bij haar moeder. De vader is niet in beeld. Bij hun dan, want bij ons wel: we zijn een gelukkig gezinnetje. 

Hoe het precies zit met de ouders van dat vriendinnetje weet ik niet. Heb mijn dochter wel eens gevraagd maar zij wist het ook niet. Ik ben erg nieuwsgierig... Trok m'n stoute schoenen aan en vroeg het aan Kim (moeder van vriendinnetje dochter). Kim deed vaag, zei dat het een lang verhaal was en dat ik echt een flesje wijn mee moest nemen mocht ik het uit haar krijgen. 

Nou... op zich klonk dat niet verkeerd. Zoveel doe ik de laatste tijd niet met vriendinnen en altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ook Tommy (mijn man) support het altijd erg als ik op pad ga omdat hij vaak druk met werk en sport is. 

Een weekje later was mijn dochter uit spelen op een vrijdagmiddag en fietste ik samen met mijn jongste voor ik haar ophaalde nog even langs de supermarkt voor een flesje rode wijn. Gezellig!

Tommy was druk en pas laat thuis en de meiden wilde samen eten. Terwijl zij boven waren startte Kim en ik de vrijdagmiddagborrel. Erg gezellig en we besloten eten te bestellen in plaats van koken. Aangezien we al een flesje wijn op hadden en de kids hongerig waren. Kim belde de pizzaboer en een uurtje later zaten we met z'n vijven aan de pizza. 

De kids gingen nog een ijsje halen en ondertussen sloeg de sfeer om, heel vreemd. Niet in negatieve zin, maar het werd een beetje gespannen. Kim vroeg of ik wilde dansen. Uhm, nee, dat vind ik raar zei ik. 

Ze zei dat ze dat wel sexy zou vinden.... Wat? Wat gebeurt hier nu? Het lijkt wel flirten! 

Ik wuifde het weg en was blij dat mijn dochters en vriendinnetje terugkwamen. We namen snel afscheid en hop, naar huis! 

Toen ik thuis kwam was ik even bezig met de kinderen in bed leggen, lichtelijk aangeschoten sprong ik onder de douche en ondertussen kwam Tommy al thuis. We keken nog een aflevering van onze favo serie en doken in bed. Ik checkte mijn telefoon nog even. Een appje van Kim: ''Was gezellig lieverd, snel weer?''

Ik leg snel m'n telefoon weg en ga slapen. Wat is dit nu? 

6 jaar geleden

Je hebt niet goed gelezen. In haar 1e blog schrijft ze dat in haar volgende blogs tekst en uitleg geeft over haar haar verliefdheid tot stand is gekomen. Het kan natuurlijk nog steeds een fictief verhaal zijn, maar de opbouw klopt wel :)

6 jaar geleden

Ik zou minder onzin schrijven of er bij zetten dat het fictie is want in je andere blog geef je aan dat jij verliefd op haar bent en denkt dat het wederzijds is. En nu is het andersom.

6 jaar geleden

Best vreemd maar vind het stiekem ook wel hilarisch.. Zou gewoon eerlijk in gesprek gaan en zeggen dat je niet op die manier vrienden kunt/wilt zijn.

6 jaar geleden

Hulp lesbienne. ...