Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • geboortekaartje
  • newborn
  • kaartje

Het leed dat geboortekaartjes heet

Hoe kies je er nou eentje uit? Hoe hebben wij het gedaan?

De titel zegt het al wel, geboortekaartjes!! 

Hoe kies je nu een geboortekaartje, er zijn zoveel verschillende opties! Ga je voor iets waarvan mensen denken JA dat is echt iets voor hun, of kies je iets meer neutraals? 

Ik neem je mee naar mijn geboorte kaartje!

Snap

Wij hebben twee passies, namelijk; motoren en konijnen! Ja écht. Misschien een aparte combinatie maar we zijn dierenliefhebbers en we hebben zelf twee konijnen Penny en Bo. Er loopt hier ook nog een poes rond genaamd Nino! 

Jeroen gaf mij de vrije hand om iets te ontwerpen. Het enige wat hij wilde was: simpel en echt iets van ons. Nou daar ging madam! 

Ik had vrij snel het idee: als het een jongen wordt dan wil ik iets met motoren, wordt het een meisje dan iets met konijnen. De tekst die ik erin wilde zetten was van Winnie de Poeh! 

Snap

Toen we hoorde dat ik in verwachting was van een meisje, ging ik gelijk opzoek naar een geboortekaartje. ik wilde er een paar klaar hebben staan, met rust laten en kijken welke in mijn hoofd bleef dwalen. 

Één kaartje deed dat, dit is ook het kaartje wat we hebben gekozen. Zie onderstaande foto's

Een konijntje, met de tekst van Winnie de Poeh en sierlijke letters! 

Snap
Snap

Ik heb een heel erg meisjes achtig, rustig kaartje gekozen. Ieder die het kaartje had ontvangen en open maakte wist direct dat het ons kaartje was. Dit is precies wat ik wilde bereiken! 

Snap

Even iets heel anders! Ik was zo verliefd op het lettertype van het geboortekaartje dat ik het ook heb gebruikt voor mijn tatoeage! 

Hoe hebben jullie een geboortekaartje gekozen? Was je er heel erg lang mee bezig of had je snel iets gevonden?