Blog header image

het leed dat dik zijn heet deel 2!

Tijd voor actie, geen woorden maar daden! Deel 2 van mijn strijd tegen de kilo's!

er is een hoop gebeurd na mijn laatste blog lieve mama's! 

Vandaag was dé dag! Vanmorgen ben ik met knikkende knietjes naar een personal trainer gegaan. Na de weging en meting.. werd ik echt met mijn neus op de feiten gedrukt.niet alleen weeg ik meer als ik dacht, mijn lichaamsvet bestaat uit 49 procent! 

Ik schaamde me dood! Maar dat was wel de druppel die ik nodig had.

Ik krijg een voedingschemas en ik ga aan krachttraining doen om het percentage omlaag te brengen. 

Huilend liep ik naar de auto, waarom heb ik dit zover laten komen? Ik hoop bid en blijf vechten voor een gezond lichaam.

Nee geen tig kilo's eraf, mijn gezondheid wil ik terug!  Achter mijn zoon aanrennen tijden voetbal, kunnen springen op het spring kussen. Mijn kindjes hebben recht op een gezonde en enigzins fitte mama! Ik doe dit voor jullie jongens! 

Ik ga ervoor! Ik weiger om langer zo ongezond te zijn. 

Natuurlijk zit er een stemmetje met wat als ik het niet volhoud?  Maar ik weiger te luisteren!

IK WIL LEVEN!

uiteraard ga ik jullie op de hoogte houden van de strijd die ik op een dag ga winnen!

Kom maar op!

7 jaar geleden

Dank je wel!

7 jaar geleden

Zet 'm op meid! Ik spreek niet uit ervaring, maar ik vind het cool als mensen de verantwoordelijkheid bij zichzelf leggen. Hoewel ik wars ben van emotainment, zie ik wel het nut van tv programma's waarin mensen echt worden geholpen.