Snap
  • Zwanger

Het ijzer smeden als het heet is!!!

Na 4 uurtjes slapen ging om 8 uur de wekker en ik hing in de telefoon..... Ik moet nu actie ondernemen was mijn enige gedachte.

Ik belde onze kliniek, het Nij Barrahus in Wolvega.... de telefoon werd niet direct opgenomen maar kan niet vaker dan drie keer zijn overgegaan.... leek voor mij wel drie.... duizend keer!!!! Pffff. 

Ik hoorde de stem van 1 van de assistentes en ik vertelde hoe de vork in de steel zat. Alles in 1 adem........ 

De afspraak in Nijmegen gaat niet door, we gaan op zoek naar een donor, hoe werkt het en wat moet ik doen?? 

Twee dagen later konden we terecht bij de dokter in de kliniek. Twee hele lange dagen, ondertussen was ik al aan het rondkijken op de website van de donorbank in Denemarken. De zenuwen gierden door mijn lijf want hoe lang bleef mijn man bij dit besluit?? 

Nou in ieder geval bleef hij de twee dagen erna bij zijn besluit. JIPPIE!!!!!! 

De afspraak vond plaats en we werden goed geïnformeerd over de te nemen hordes en onderzoeken. Het viel in ons geval wel mee omdat ik tot zover gezond leek en er zouden verder geen lichamelijke obstakels moeten zijn. Ik was op dat moment ook net ongesteld geworden en dus konden we ook direct beginnen met de cycluscontrole. Wat een vooruitzicht. 

We gingen naar huis en ik zat vol verwachting en gezonde spanning. Thuis slingerde ik de laptop weer aan... mijn favoriete site was ineens Cryos. En dan de Nederlandse versie want de Deense was iets te spannend... lijkt heus wel een beetje op Fries dat Deens maar net niet genoeg om met een gerust hart een donor uit te kunnen kiezen. Ik vroeg mijn man of hij mee wilde kijken maar dat vond hij toch wel een beetje te veel en hij liet me weten dat hij vertrouwde op mijn instinct en mijn andere vaardigheden om een geschikte donor te kunnen vinden. 

Het is net een webshop. je voert verschillende variabelen in en daarmee kun je het aantal donors terugbrengen naar een handjevol. 

Ik ging voor..........