Snap
  • Zwanger

Het geslacht weten? Deze keer niet!

Bij onze 1e 2 kinderen wisten we wat we kregen, alleen deze keer laat ik de natuur eens ons verassen...

Het is best een dingetje voor velen merk ik, het niet willen weten wat je krijgt. Sommige mensen vinden me moedig, sommige zeggen dat ze het zelf niet zouden kunnen.
Bij mijn eerste twee kinderen had ik gelijk een heel sterk voorgevoel, bij de 1e wist ik op het moment dat we zwanger waren wat het zou worden. Bij de 2e ergens rond de 11 weken ook ineens dat zeer sterke voorgevoel. 

We deden bij deze zwangerschappen een geslachtsbepaling echo; want een gevoel is een gevoel, maar het echt zien is natuurlijk wel wat meer bewijs... En ja hoor, allebei juist geraden! Helemaal happy waren we.

En dan toch, heb ik altijd gezegd, mocht er een 3e komen, wat nu het geval is, dan wil ik het eens niet weten. En dat gevoel heb ik nu ik weet dat ik zwanger ben nog altijd, het zal lastig zijn om het niet te willen zien of horen... Maar ik ben zo benieuwd hoe dat nou is als je je kind op je borst mag krijgen, en dat je dan pas ziet of hoort wat je nou al die maanden gedragen hebt, ik denk dat het een heel speciaal moment is.

Zijn er hier meer die het als een verassing hebben laten komen?

6 jaar geleden

ja precies dat willen wij ook doen, 1 voor ieder geslacht halen, en wij gaan ook kijken of we iets gaan veranderen, op het moment neigen we ernaar om de 2 oudsten dan samen in een kamer te doen en onze grote kamer te geven. Hoe het met mij gaat pff...lees maar vanaf het begin van mijn blogs, krijg je een idee, moeizaam....heel moeizaam

6 jaar geleden

Wij houden alles neutraal in kleur, maar daar houden we ook beide van. Meubels zijn hoogglans wit. Muren waren al wit maar nu een petrol blauw/groene wand gemaakt met zwart witte driehoekjes erin (beetje Scandinavisch) ik ben al geen "roze" mama, dus mocht het een meisje zijn dan komt er iets van paars bij. Kleding heeeeeel neutraal! Veel zwart wit weer (weer Scandinavisch) of beetje mint groen achtig, maar niet te meisjes. Ik heb dit x wel 1 jongens pakje, en 1 meisjespakje klaar liggen. Had ik de 1e x niet gedaan. En juist omdat we niet weten wat het is, kunnen we straks gerichter cadeautjes vragen, zowel kwa kleur als met naam :-) Gaat het goed verder met je zwangerschap??

6 jaar geleden

Ah leuk dat het jullie gegund was, en even kijken wat de toekomst brengt dan he ;)

6 jaar geleden

Super blij met de meisjes. Zijn 2 wondertjes. De oudste is via Ivf gekomen, en we rekenden dus nooit op een 2e. En die is toch gekomen. Toch spontaan. Dus erg blij mee. Mocht er een 3e komen is hij of zij welkom.