Snap

Het geslacht...klopte jouw voorgevoel?

Bij de oudste wist ik vanaf het begin voor 100% zeker dat het een meisje was. Ik dacht niet eens aan de mogelijkheid van een jongen. Bij de jongste was het gevoel iets minder sterk, maar ook behoorlijk sterk. Uiteindelijk heb ik inderdaad 2 meiden. Had jij een voorgevoel en klopte dit?

7 jaar geleden

Ik heb zelf geen kinderen en ben ook niet zwanger. Maar heb altijd het gevoel dat als ik zwanger zou worden het een jongen zou zijn. Niet omdat ik graag een jongen wil maar gewoon dat het mijn gevoel is.

9 jaar geleden

Mijn voorgevoel bij de eerste klopte zeker. Nu is mijn voorgevoel niet zo sterk.

10 jaar geleden

Ik had al vóór dat ik zwanger raakte de stellige overtuiging dat mijn eerste een jongetje zou worden. En dat klopte als een bus toen ik uiteindelijk zwanger was. Nu denk ik weer dat het een jongetje wordt, maar we moeten nog even 4 weken wachten op de 20weken echo, dus ben benieuwd of ik gelijk ga krijgen.

10 jaar geleden

Ha,ha, dat lijkt me inderdaad wel even omschakelen! :)