Snap
  • Zwanger

Het besluit nemen om te stoppen met de pil (deel 1)

Mijn vriend en ik hebben een tijdje terug besloten dat ik ga stoppen met de pil. Ik vind het allemaal erg spannend!

Sinds vorig voorjaar zijn mijn vriend en ik samen. Mijn vriend heeft prachtige kindjes uit zijn vorige relatie waar ik een hele trotse bonusmama van ben! Ik ken mijn vriend en zijn kinderen veel langer, omdat ik de nanny was van zijn kinderen. Na verloop van tijd zijn wij dichter naar elkaar toegegroeid. Het duurde toch nog een poosje voordat wij een relatie kregen. Achteraf bleek dat de buitenwereld het al lang in de gaten had, alleen draaiden wijzelf er omheen.

(n)annyway..

Nu zijn wij zo ver dat wij samen hebben besloten dat we een kindje willen. Mijn vriend stond er langer voor open. Hij is iets ouder dan mij en heeft al kinderen. Ikzelf was er nog niet helemaal aan toe. Wel had ik altijd (al van jongs af aan) de droom om jong moeder te worden. Vroeger was ik het type meisje dat altijd met de poppen speelde. Een echte poppenmoeder! Maar nu we hebben besloten dat we een kindje willen, komt het ineens heel dichtbij en vind ik het erg spannend! Mijn vriend is er vrij kalm en nuchter onder en ziet allemaal wel hoe het komt..