Snap

Herseninfarct en zwanger deel 2

Beetje gelukkig worden na alle ellende van het jaar 2015...lacht het geluk ons nu een beetje toe?

We zijn nu een jaar verder, 5 januari 2015....een zwarte bladzijde uit ons leven. Maar ook een jaar die we nooit zullen vergeten. Een herseninfarct, miskraam en mijn lieve oma die plotseling overleed.

Jullie zullen wel denken wat zal ze ongelukkig zijn. Maar nee....ik ben heel blij dat ik er nog ben en kan genieten van mijn leven. 2 gezonde kinderen en een lieve man. En gelukkig weer zwanger, een dochter!!! Inmiddels in de 22e week. 

We zijn nog steeds vol met de onderzoeken bezig en er is nog steeds niets aan duidelijkheid. Maar we gaan dus door....

We zijn er  nog lang niet, maar beetje bij beetje gaat het beter. Dit weekend ben ik begonnen met medisch fitness. Ik ga dit jaar voor meer beweging en energie. Miss dat de prikkels en de vermoeidheid minder worden.  Ik wil fitter worden. Maar wat heb ik een spierpijn haha alles voor een goed doel. 

Ik ben dus ook bijna 22 weken zwanger van een dochter. Hier heb ik het meeste last van....meer in de zin van dat ik eerder een miskraam hen gehad dit jaar. Nu ik wat verder ben en haar begin te voelen, kan ik eindelijk wat blijer worden... al is dit nog steeds moeilijk zo nu en dan... 

7 jaar geleden

Om te beginnen gefeliciteerd!! Heftig hoor! Hoe is het met je zicht nu? En hoe lang is het geleden? Ik weet dat mijn zicht het langst erover gedaan heeft om te herstellen van alles. (Ook een herseninfarct gehad in 2012) maar na twee jaar is het op mijn linker bovenhoeken in beide ogen na, beter geworden! Ik heb inmiddels mijn rijbewijs weer terug en bijna geen last meer ervan, ben er helemaal aan gewend geraakt zeg maar! Ik wens je vanaf nu heel veel geluk en gezondheid toe!! Liefs

7 jaar geleden

Heftig... toch gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Probeer te genieten van haar schopjes en je daaraan vast te houden!