Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Helaas, het héeft niet zo mogen zijn

Helaas, nadat we afgelopen weken het heugelijke nieuws hadden verteld, gisteren een klap in het gezicht

Tja, eerst erachter komen zwanger te zijn, wat al echt niet gepland was...

Kinderen verteld, die waren blij en mijn buik begon al snel dik te worden. Dus het blije nieuws ook aan de rest van de familie verteld. Voor zoonlief een shirt laten bedrukken voor deze boodschap. Op de voorkant stond 'promoted to be a...'  en op de achterkant stond Big brother. Hartstikke leuk. En al waren we zelf al min of meer gewend aan de gedachte een 4e spruit te krijgen... Het gevoel dat het niet goed zou zijn en ik nog niet helemaal blij kon zijn, was al vanaf het begin. 

Eigenlijk zou ik pas over 3 weken een echo krijgen, maar vanwege mijn gevoel konden we toch eerder komen. Gisteren was het zover, opa en oma kwamen oppassen.  

Op de tafel kon de verloskundige niets vinden, misschien toch minder ver dan ik dacht misschien? Maar mijn gevoel was toen al bevestigd. Inwendige echo vervolgens. Nee, er was niets meer te zien. 4 weken geleden al gestopt met groeien, maar baarmoeder bleef doorgroeien. Mijn lichaam is nog steeds zwanger.. 

Nu wil ik er z.s.m. vanaf ook,  woensdag een curettage. Goede beslissing? Geen idee wat ik moet verwachten, voelen etc. Ik voel nog weinig, maar het is goed zo.. ik wist het al. Mijn zoontje wist dat ik zwanger was, het een meisje was en noemde haar al Luna.

Gisteren toen we terug kwamen, zei hij al. Zonder dat we het verteld hadden, Luna is weg... Lieve Luna, het heeft niet zo mogen zijn, toch houden we van je. Ook jij krijgt een plek op m'n pols, zoals de andere kinderen. 

7 jaar geleden

ik heb hetzelfde ook een paar keer meegemaakt .Heel heftig! Sterkte!

7 jaar geleden

Heel veel sterkte! Wij hebben pas bijna het zelfde mee gemaakt. Eindelijk na een hoop ziekenhuis bezoeken zwanger door middel van ivf. Had zo gedacht dat we er super blij mee zouden zijn. Het bleef een bedrukte blijdschap. Bij de eerste echo bleek ons kindje ook al een paar weken niet meer te groeien en idd mijn buik wel. Na 3 weken wachten of de natuur het zelf zou oplossen heb ik gekozen om ook voor een curettage te gaan. Achteraf had ik dat gelijk moeten doen!

7 jaar geleden

Sterkte in deze moeilijke tijd! Mooi iets dat je zoontje het al wist. Door de ervaringen die ik zelf heb gehad en mensen die ik heb leren kennen geloof ik dat er meer zit in sommige mensen. Ik denk dat jouw zoontje er 1 van is en het hierdoor wist. Nogmaals sterkte!

7 jaar geleden

Heel veel sterkte wat heftig! Wel heel bijzonder dat je zoontje het al wist.