Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

halverwege alweer

wat gaat het allemaal snel een tweede keer!

Ja ja, vandaag precies op de helft...20 down, 20 more to go. En alsof mijn lichaam het weet, begint vanaf vanmorgen de zeurende, brandende rugpijn... mijn hele onderrug staat zowat in brand, elke beweging doet me zeer...niet handig nu, maar ben blij het tot 20 weken gehaald te hebben zonder rugpijn! Met mijn eerste had ik al met 3 maanden last, dus dan liever dit ;)

Bewegingen voel ik nu dagelijks al van 17 weken, maar ze worden steeds sterker... moet ook he ;) (Sorry blaas!)

Het blijft bijzonder maar ik blijf er versteld van staan hoe snel het allemaal gaat de tweede keer! Lijkt net gister dat we erachter kwamen zwanger te zijn, en nu alweer op de helft :) Bij mijn eerste had ik met 20 weken het gevoel eeuwig zwanger te zijn, omdat niemand over iets anders dan je buik kan praten...alsof je niets anders dan een buik bent ;) Dit keer (ook omdat ik nu niet werk dus minder mensen zie), nog maar 2 keer een vreemde gehad die mijn buik ineens aanraakte (grrr), gelukkig maar haha...

Maar goed, we zijn alweer op de helft :) Nog even doorbijten, helaas nu met rugpijn erbij! En wat een getrappel weer daarbinnen... het wordt nu wel spannender en "echter" naarmate de tijd vordert... We hebben namen gevonden, en alles valt langzaam aan op zijn plekkie... heb van de vrouw die mijn ledikant overgekocht had, het ledikant weer teruggekregen dus heb mijn Eigen spul weer terug (heerlijk is dat haha), aangezien haar dochter er niet in wilde slapen, dus dat komt allemaal goed uit... ik ben blij haha

10 jaar geleden

Ik zat gisteren ook precies op 20 weken en bij mij hield dat blijkbaar in dat het brandende maagzuur ook weer is begonnen, vorige keer had ik er ook zo'n last van bij alles wat ik at. Maar rugpijn lijkt me veel erger. Hopelijk valt het voor de rest van je zwangerschap mee!

10 jaar geleden

Bij onze tweede vond ik het ook wel heel snel gaan; maar ik was toen zo druk met onze eerste (tussen 1 en 2 zit nog geen 15 maanden, dus onze 1e was net baby-af) dat ik er niet zo bij stilstond. Maarre... sterkte met de rugpijn. En lekker genieten van het getrappel, heerlijk gevoel toch :-)

10 jaar geleden

:) gelukkig vandaag wat minder pijn gehad, dus heb mijn huis kunnen poetsen haha. Heerlijk om de bewegingen zo goed te kunnen voelen nu, het contact leggen met de baby gaat nu ook makkelijker... Genieten doe ik idd zo ver het gaat, vooral omdat dit de laatste keer zal zijn :)

10 jaar geleden

nog lekker genieten dan voor zover mogelijk want de andere 19 vliegen voorbij...de laatste week leek bij mij wel een maand te duren :)