Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Gratis kidscard t.w.v €200 euro!

Kids Factory is de unieke kinderwinkel die zich wilt onderscheiden van andere, doormiddel van de verschillende leuke producten.

Kidsfactory heeft een leuke aanbieding voor alle mama's. Bij aankoop van een super leuke kinderwagens krijg je een gratis kidscard t.w.v € 200,- euro! De actie is geldig op alle complete winkelwagens. De Bugaboo Cameleon is ideaal voor de veelzijdige mama. Deze Bugaboo heeft een omkeerbaar stoeltje en is super handig.De Bugaboo Cameleon basis bestaat uit: Frame, zitgedeelte,reiswieg,bagagetas,muskietennet en regenscherm.

Met de De Joolz Day Earth wordt de puurheid van de natuur vertaald. Je kunt hiermee in stijl wandelen met je kleine. De omkeerbare stoeltje zorgt voor extra contact met je kind. De Joolz Day Earth bestaat uit:  Reiswieg, frame met zitgedeelte,boodschappenmand, regenhoes en bekerhouder.

Voor meer kinderwagens kun je kijken op Kids Factory.nl. Deze actie is alleen niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen en is ook niet geldig bij de Bugaboo Donkey & Bee.

12 jaar geleden

Ik ga denk ik ook is op de site kijken..een gratis kidscard is altijd leuk!

12 jaar geleden

De bugaboo cameleon is een hele leuke kinderwagen

12 jaar geleden

Super handig, eventjes kijken op de site dus!