Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen

Gratis comfortbeha voor Moederdag!

Lingerie voor twee.nl heeft via mamaplaats al een tankini, voedingsbeha en een leuke kraamoutfit weggegeven, maar… we zijn nog niet klaar! Moederdag staat namelijk voor de deur en dus willen wij alle (aanstaande) mama’s nog eens extra in het zonnetje zetten.

T/m 13 mei aanstaande (moederdag) sturen wij de Cotton Candy comfortbeha GRATIS mee bij iedere bestelling van 2 beha’s uit de prachtige collectie van Cake Lingerie.

Deze zwangerschapsbeha wil je vanaf het eerste semester van je zwangerschap (als je borsten uitermate gevoelig zijn) al dragen. De zijdezachte, elastische stof groeit met je mee, zonder dat dit ten koste gaat van de ondersteuning. De beha is vanaf de oksel tot volledig onder de borst verstevigd door een dubbellaagse stof en de verstevigde achterzijde helpt je rugproblemen te beperken of zelfs verminderen. Bovendien is de "Cotton Candy" een ideale slaapbeha, ook tijdens de borstvoedingsperiode. En… de maatvoering van deze beha is zo lekker eenvoudig. Geen ingewikkelde meetmethodes, maar gewone confectiematen van maat S t/m XL waardoor deze beha geschikt is van cup 70B t/m 85H/90G/95F.

Kortom, deze luxe comfortbeha is de ideale basis voor alle zwangere en borstvoedende vrouwen. Overdag én 's nachts!

Wil je meer weten over deze actie, kijk dan even op onze speciale moederdagpagina.