Snap
  • Zwanger
  • mama
  • zwanger
  • onderzoek
  • studie
  • geboortekaartje

GEZOCHT: (Zwangere) mama's voor geboortekaartjes

Wie helpt mij met mijn studie?

Zoals ik al vertelde ben ik begonnen met opleiding voor mijn bedrijf. Meerdere zelfs, allemaal verschillende. Als zelfstandige wilde ik het anders aanpakken dit jaar en mijzelf weer meer ontwikkelingen. Een coaching voor Bussines School, Pinterest en Google ads. De eerste weken was het vooral zoeken naar balans, ik kreeg overal energie van! Maar met gezin belangrijk om daar rust in te krijgen.

Grappige is dat mij oudste (Elsa) nu steeds vraagt, met welke ‘school’ ik nu bezig ben, als ze mij nu ziet in de ‘online’ leeromgeving. Ze is nieuwsgierig wat ik dan precies doe en wat ik dan leer.

Voor mijn Bussines School ben ik nu een onderzoek aan het doen:

‘Welke vragen ouders hebben bij geboortekaartje?’.

Als grafisch ontwerper heb ik hier genoeg ervaring in, hoe je een persoonlijk en uniek geboortekaartje maak, maar welke vragen hebben aanstaande ouders?

Vragen zoals: wanneer ga je zoeken naar een geboortekaartje?Wat zet je allemaal op een geboortekaartje?Hoe kan je een persoonlijk geboortekaartje maken? Wat vindt je lastig met geboortekaartjes? Welke tips zou je fijn vinden over geboortekaartje?Benieuwd hoe een traject loopt bij een grafisch ontwerper?

Geen een vraag is voor mij te gek, dit is de vraag die ik  waarschijnlijk zoek.

Spreekt dit je aan en zou je met mij even willen sparren 10 – 15 min over geboortekaartjes? Waarschijnlijk kan je helpen met vragen die jullie nu hebben voor geboortekaartjes. Jij helpt mij mijn onderzoek voor mijn studie.  Win win volgens mij.

Snap

Ik maak graag kennis, dit kan telefonisch of misschien wel gezellig met beeldbellen.

Stuur mij een berichtje (PB) of via mail info@loveletterpress.nl

Hopelijk spreek ik je snel!

Op Instagram had ik een filmpje gemaakt. (mijn allereerste)

Liefs Lindsey

Je kan mij ook vinden op Instagram, Pinterest.

Snap