Snap
  • Zwanger

Geluk kun je delen!

Zwanger worden en zwanger zijn... het is niet zo vanzelfsprekend! Geluk kun je delen!

Lieve mama en papa, 

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wat een spannende tijd komt eraan. Voelt mama zich goed? Of last van veel kwaaltjes? En hoe is papa eronder? 

Nog een paar weken en dan de eerste echo, dat is spannend! Nu al benieuwd wat het geslacht wordt? Of wachten tot de bevalling? En namen, hebben jullie al namen? Nog wel vroeg, maar er is toch niks leukers dan namen bedenken. 

En ook al koopdrang? Van die lieve, kleine, schattige baby spulletjes? Zo leuk en spannend allemaal! 

Toch is het allemaal niet zo vanzelf sprekend, dat zwanger worden. De laatste jaren heb ik het gemerkt in mijn omgeving, dat het niet altijd "vanzelf" gaat. Het blijken 1 op de 6 koppels te zijn waarbij het niet "zomaar" lukt. Dat is best veel al is het voor mij gevoel nog meer. 

Deze koppels willen dolgraag ook de titel mama en papa dragen, namen bedenken, kinderkamer kopen, het geluk ervaren.. Alleen hebben deze koppels daarvoor behandelingen nodig. Om deze hormoon behandelingen te kunnen maken, is er hcg voor nodig. En laten wij zwangere vrouwen dat nou iedere toiletbeurt doorspoelen! Zonde!!!!!! 

Help de ouders die ook graag de titel mama en papa willen dragen. Gun hun het geluk dat wij hebben en meld je aan bij moeders voor moeders. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is urine op te vangen op de momenten dat je thuis bent. Vanaf week 6 kan je meedoen! Discreet en je helpt er heeeeeeel veel mama's en papa's mee!