Snap
  • Zwanger
  • zwangerworden
  • #eisprong
  • #zwangerwordennamiskraam

'Geduld hebben..

Wat duurt het toch lang. Dat wachten tot je cyclus weer rond is. Misschien duurt het voor mijn gevoel ook zo lang omdat ik er zo mee bezig ben. Mijn hele omgeving lijkt wel zwanger. Alle reclames die ik op tv zie of hoor gaan over zwangerschap. Soms word ik er gek van. Die onzekerheid bah. En ik mag zeker niet klagen want als ik al die verhalen soms lees, mogen wij onze handen dichtknijpen dat het bij ons in 1x was gelukt. Maar ik weet hoe het voelt om zwanger te zijn. We waren zo verliefd op dat kleine ding in mijn buik. En ik mis dat zo...

Vorige week was mijn eisprong dus ik moet nog 2 weken wachten tot ik weet of het deze x gelukt is. De vorige keer voelde ik al van alles voor dat ik ongesteld moest worden en wist ik dus stiekem al vrij vroeg dat ik zwanger was. Mijn borsten deden namelijk echt abnormaal veel pijn. Het voelde in ieder geval allemaal anders dan dat het voelde als ik ongesteld moest worden. Ik hoop er dan ook elke keer op dat ik weer zere borsten krijg.

En dan als ik weet dat ik weer zwanger ben, dan komt pas het spannendste. Ik mag vanwege de miskraam een echo laten maken met 6,5 week en hoef dus niet te wachten tot 8 weken. Maar wil ik dit wel ? Aan de ene kant heel graag zodat we kunnen zien dat er daadwerkelijk iets zit. Maar aan de andere kant duurt het voor mijn gevoel dan nog langer tot we de termijn echo krijgen en zeker weten dat het deze keer wel goed gaat en het hartje nog klopt. Nu mogen we met 9 weken nog een x langs komen en als er wat is mogen we altijd bellen. Dat hebben ze ons de laatste keer dat we bij de verloskundige waren wel verteld. Super lieve mensen daar en heel meelevend.

Nu stiekem maar heel hard duimen dat het deze maand gelukt is en dat we over een maand weer bij die lieve verloskundigen op tafel liggen en kunnen gaan kijken naar een piep klein mini mensje.