Snap
  • Zwanger
  • zwangerworden
  • Clomid
  • follikelmeting

follikelmeting

zwanger (proberen te) worden met Clomid

Gisteren had ik mijn follikelmeting. Ik slik de Clomid tabletten vanwege mijn PCOS en dat ik daardoor geen ovulatie krijg van mezelf. Ik had veel bijwerkingen en bij elke opvlieger en bij elke keer dat ik snachts zwetend wakker werd dacht ik "JA! het doet iets top!". Dus ergens had ik verwacht goed nieuws te krijgen. Super naïef! Wat dat betreft zal ik geloof ik altijd een klein naïef meisje blijven die altijd het beste in een situatie/persoon ziet. Niets mis mee natuurlijk maar zorgt zo wel voor grotere teleurstellingen. Zo dus ook nu. Een mooie kralenketting van follikels die 'gezellig' niets doen. Geen mooie grote of groter wordende follikel helemaal niets. Ergens had ik het ook niet verwacht, want zeg nou zelf hoe klein is die kans dat het in 1x lukt? En dat wonder heb ik al gehad. 

De arts vroeg ook meteen of mijn bijwerkingen te doen waren of dat ik ze heel erg vervelend heb ervaren. Het was niet heel fijn nee. En voor elk ander medicijn had ik gezegd ik wil dit niet meer. Ik merkte namelijk ook zelf mijn enorme moodswings. Maar voor mijn toekomstige kindje doe ik zowat alles! Aanstaande dinsdag mag ik terug komen om te kijken of er dan misschien wel nog iets gegroeid is. Maar ze begon zelf al over de dosis te verhogen of andere medicatie te gaan starten. Dus ergens denk ik dat ze niet denkt dat er nog iets gebeurd. En toch ben ik zo goed in elk gevoel, hoe klein dan ook te belabelen als "ja er gebeurd iets! Ik voel het!" Zo had ik gisteravond kleine krampjes in mn onderbuik. Maar voel ik die dingen dan echt of wil ik ze gewoon voelen? Dinsdag zullen we maar weer met een verse dosis moed en goede hoop terug naar het ziekenhuis gaan. En dan zullen we verder zien. Mijn man kan in ieder geval niet wachten tot hij zijn gedeelte mag gaan doen in het maken van een baby. (haha TMI ik weet het!) 

Voor de mama's (to be), hoe ging het zwanger worden bij jou? Hoor je bij de gelukkige waarbij het makkelijk ging? Of heb je net zo veel grijze haren er door gekregen als dat ik nu heb? Laat het me weten ik ben benieuwd!