Snap

FlexiBelt van Carriwell is ideaal!

De Carriwell FlexiBelt verandert alledaagse broeken en rokken in positiemode. 100% organic katoen in drie kleuren. Lees meer!

Dit is echt de uitvinding van de eeuw! Want op een gegeven moment passen je eigen broeken niet echt lekker meer als je zwanger bent, maar zijn positiebroeken nog veels te groot. Tja wat moet je dan?! Dan is dit de oplossing:

De Carriwell FlexiBelt verandert alledaagse broeken en rokken in positiemode. Dit innovatieve product helpt moeders om hun garderobe op eenvoudige wijze uit te breiden met hun favoriete kledingstukken. 100% organic katoen in drie kleuren. De elastische band draagt comfortabel en biedt bewegingsvrijheid.


FlexiBelt

Gebruik eenvoudig de stukjes stof om de open rits te verbergen. De Flexi-belt verpakking bevat drie basis kleuren - zwart, navy and cream.De Flexi-Belt kan eenvoudig in lengte worden versteld; dus geen gedoe met verwisselen. Een elastische, verstelbare nikkelvrije band, dus gemakkelijk, handig en functioneel.

De band kan zonder stof gedragen worden, als er een klein beetje extra ruimte nodig is, aan het begin van de zwangerschap. Maten: 1 maat Kleuren: 3 kleuren in 1 pakket (blauw, creme, zwart)

Online oa te koop bij www.inpositiekleding.nl voor de prijs van €15,99 excl verzendkosten.