Snap
  • Zwanger

Eventjes naar de Drentse koe

Zo nu en dan schrijf ik wat over het dagelijkse leven.. zoals vandaag ook weer een stukje..

Vaak zag ik het voorbij komen op Facebook. Ze hadden net de waterschuur klaar. Zag er leuk uit op de foto's. 

We hadden besloten om vandaag er is even naar toe te gaan. Het nadeel/lastige vinden we dan dat R. sowieso altijd even moet slapen tussen de middag. Laatst een keer helemaal niet geslapen maar dat kon je de volgende dag wel merken. Geen land mee te bezeilen.

We waren er rond 10.30 en hij vond het leuk!! Buiten: 

Ze hebben het daar allemaal goed voor elkaar. Je kunt er op skelters rijden op een pad waar geiten en schapen lopen. (Er is voor beide genoeg ruimte) ook was is het zelfde veld een kabelbaan! Via een soort van sluis kon je naar de gewone speelplek die ook buiten was. Diverse zandbakken met huisjes/auto's, tafelgolf, waterkussen, speelhuisjes overal waren tafels met stoelen waar je kon gaan zitten. 

R. vond deze het leukste (jammer dat de foto niet goed staat) de gierton met water! En dat moet dat in allemaal bakken..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnen:

Binnen had je het nog speelgoedpaarden waar je op kan rijden.. jong en oud ;) een springkussen, klimrek, huisje waarin je kan klimmen en van de glijbaan naar beneden. 

In de andere schuur had je het waterspeelplaats. Deze was dan net nieuw en waren ook nog bezig voor de laatste puntjes op de i aan het zetten. Aangezien R. moe begon te worden zijn we hier maar even geweest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je door de hal heen liep dan kwam je bij het restaurant! Zag er goed en verzorgd uit. Alles gaat op het pasje wat je krijgt bij de ingang en dan betaal je bij het weg gaan. Wat ik zou had gelezen op internet zijn ze klein begonnen maar het ziet er goed uit. Ook de prijzen zijn naar ons inzicht prima. Niet te duur. Zeker voor herhaling vatbaar.

6 jaar geleden

De Drentse Koe is erg leuk! Ik ben er ook bekend mee..