Snap
  • Zwanger

Even slikken maar toch doorgaan

Altijd gehoord dat ik geen kinderen kon krijgen en nu zwanger van de tweede

wowww even schrikken staat daar nu echt dat ik weer zwanger ben !!

Ik kijk naast me en er staat een jochie van net 1jaar naast me die om aandacht vraagt

Ik kijk mijn vriend aan en ik zie hem nog net wit weg trekken" ik weet niet ik kan dit niet maris ik kan onze zoon niet delen "

Gek om te twijfelen want ik kon nooit kinderen krijgen maar dit is niet alleen mijn keuze maar ook die van hem

We hebben er over gepraat en de voor en na delen naast elkaar gelegt 

Financiële kanten emotionele maar ook gewoon de dagelijks dingen het meeste zou op mij neerkomen want hij is erg druk met zijn werk

1week later hebben wij een afspraak bij onze voedvrouw ze weet dat we erg geschrokken zijn 

En dan ineens zie je op de echo een tuinboon met een kloppend hartje een mensje mijn mensje!! 

6+6weken hoor ik haar zeggen en terwijl we de deur uitlopen zegt ze succes met jullie keuze...

Keuze ??!! Die staat vast ik twijfel nooit meer ZIJ /HIJ is van mij 

In de auto praten we nog even na en mijn vriend weet het nog steeds niet en legt de keuze bij mij neer ik zeg we gaan ervoor wij kunnen dit kindje zoveel geven en wat geeft ons het recht om te zeggen sorry kindje maar dit was niet de goede tijd 

Hij staat hier achter en we weten nu zeker wij kunnen net zo veel gaan houden van de tweede als de eerste 

Je bent welkom !!!

9 jaar geleden

Dank jullie wel !! Het is moeilijk om even die twijfel te voelen terwijl je weet dat alles anders had kunnen lopen (zonder kids) nu heb ik even kunnen wennen aan het idee En kan ik niet wachten ! Op een broertje of zusje Wat een pret

9 jaar geleden

Wat bijzonder allemaal! Het heeft vast zo moeten zijn. Klinkt lekker cliché! Maar als ik te horen zou krijgen dat ik nooit zwanger kan raken en het gebeurt toch dan zal ik mij ook erg gezegend voelen. En dan nu voor een 2 de keer. Ik vind het erg knap van je dat je er helemaal voor gaat!! En het zal allemaal vast goed komen. Ik wens je veel geluk en een fijne zwangerschap toe. Groetjes

9 jaar geleden

Wauw! Echt geweldig! Geniet van jullie 2e onverwachte zwangerschap!!

9 jaar geleden

Wauw dat is wel even schrikken ja. Goed dat jullie de voor en tegens goed tegen elkaar hebben afgewogen. Heel veel geluk en liefde samen!!