Snap
  • Zwanger

Even helemaal klaar!!

Je stopt met de pil, en dan binnen een paar maanden tel je aan... toch?!

Het is op het moment even heel zwaar! En terwijl ik dit typ moet ik alweer zuchten. 

In mijn vorige blog vertelde ik over de weg naar zwanger worden tot nu toe. En ook vertelde ik dat we naar nijmegen gaan om met ICSI te starten. 

29 maart... aankomende dinsdag. Dan ks het zover!! Ik weet het nu al even dat 29 maart de datum is, en elke dag dat we dichterbij komen wordt ik onzekerder, banger, blijer, emotioneler en noem maar op. 

Iedereen zegt mij dat dit heel normaal is, maar voor mij voelt dit niet zo! Ik voel me heel klein en kwetsbaar en weet niet wat ik moet verwachten!! Die onzekerheid is slopend!! 

Ik werk in een fabriek waar op het moment een raar sfeertje hangt en merk dat ik het amper trek!! En dat terwijl ik halve dagen werk. Dit is vanwege het feit dat we een schat van een puppy rond hebben lopen die ik niet 10 uur in een bench ga zetten. En aangezien ik als uitzendkracht werk kan dit ook makkelijk! 

Zij is een heel welkome afleiding!! En gelukkig loop ik ook bij een psycholoog. ik heb vandaag ook advies gekregen om, als ik het niet trek me gewoon ziek te melden. Wat niet gaat haat niet! Maar dan voel ik me zo zwak! Want ik moet het toch gewoon kunnen... toch? 

Kent iemand deze gevoelens? En kan iemand mijn onzekerheden misschien een beetje wegnemen wat betreft het ICSI traject? Of vraag ik nu heel vreemde dingen? 

Bedankt alvast!! Ik.ben sowieso blij met deze blog aangezien ik dan even van me kan afschrijven!! 

Fijne paasdagen allemaal!! En een fijn (lang) weekend! 

XSuzan/Suus

8 jaar geleden

Dankjewel! Ja het is echt effe heel heftig! Je moet het een plek geven en dat js behoorlijk lastig. Maar het komt vast goed! We zullen zien hoe het loopt!

8 jaar geleden

Er hangt veel vanaf en het is een spannende tijd die je ingaat, dus het is ook logisch dat dit heel veel met je doet. Heel veel succes!