Snap

Ervaar een zwangerschap met een zwangerschapssimulator!

Alle mannen opgelet! Heb je als man altijd al willen meemaken hoe het voelt om zwanger te zijn? De 'Mommy Tummy' maakt een neppe zwangerschap zo echt als het maar kan.

De Mommy Tummy is op de markt gebracht door een Japanse uitvinder. Hij vond het onbegrijpelijk hoe onbegripvol sommige mannen reageren naar zwangere vrouwen toe. Hij vond het tijd om mannen het gevoel van zwanger zijn over te brengen aan de man! Speciaal voor hen is de 'Mommy Tummy' simulator ontwikkeld. De Mommy Tummy kan van een normaal lichaam, binnen 2 minuten veranderen in een lichaam van een hoogzwangere. De simulator pompt water in een plastic zak die uitzet, waardoor het gewicht net echt voelt. Tientallen ballonnen stimuleren de bewegingen van een foetus. Door sensoren reageert het 'ongeboren kind' zelfs op beweging van buitenaf: zoals een wrijving over de buik. Hoewel het pak wat ongemakkelijk aanvoelt, ontbreken natuurlijk andere kwaaltjes zoals ochtendmisselijkheid, onbedwingbare trek, zwellingen en pijn.

Natuurlijk is dit ook een oplossing voor vrouwen die het eng vinden om zwanger te worden. Klik hier voor een demonstratie van deze zwangerschapssimulator kun je kijken.

9 maanden geleden

Ik ben in Belgie hopeloos op zoek naar de ervaring met de bevallingssimulator maar ik ben nog maar net beginnen zoeken, wie kan mij helpen aan zulke een sessie in Belgie of Nederland dat kan toch niet on-vindbaar zijn,

9 maanden geleden

Ik ben in Belgie hopeloos op zoek naar de ervaring met de bevallingssimulator maar ik ben nog maar net beginnen zoeken, wie kan mij helpen aan zulke een sessie in Belgie of Nederland

9 jaar geleden

Mooie ad-remme opmerking Susan is een kajenr en je bent met recht trots op je meiden. Het goed in haar vel zitten is toch het belangrijkste dat er is? En jouw twee meiden zijn duidelijk erg gek op elkaar, dat is toch prachtig? Wat nou niveau? Topniveau!Wat enorm knap dat Susan al wat woordjes kent! Snelle tante hoor. Wij doen ook alles spelenderwijs en ervaren het als gezellig. Ik sta er iedere keer weer van te kijken wat Olivier snapt.Lekker genieten van je meiden!

11 jaar geleden

Wat een bijzonder ding! Dat zal wel wat kosten. Zijn er al vrouwen of mannen die hier ervaring mee hebben? Ze verzinnen wat.