Snap
  • Zwanger

Er nog even tussenuit

Het gaat een stuk beter met mij en dat vieren we met een paar dagen voor de laatste keer samen weg.

Vandaag zijn we precies 23 weken zwanger en het gaat een stuk beter met mij. Samen met Bram en Luna ga ik een paar dagen weg. Nog even genieten met zijn drietjes voor straks de baby komt. Op de heen weg naar ons hotel hebben we een zwangerschapsshoot staan. Het is eigenlijk nog een beetje vroeg in de zwangerschap maar ik heb al een mooie buik en op een ander moment kon het niet. Er zijn ontzettend veel foto's gemaakt van Bram en mij en ook foto's waar Luna erbij op staat. Na de fotoshoot rijden we door naar het hotel. We gaan een paar dagen naar zee. Het is fantastisch weer en we hebben er allemaal zin in. 

We checken in en brengen onze spullen naar het hotel. Daarna gaan we meteen de omgeving verkennen. We gaan de duinen in en vinden een speciaal losloop gebied voor honden. Bram en ik hebben daar lekker in het zonnetje gezeten terwijl Luna zich eindelijk weer eens helemaal uit kon leven. Ze vind het fantastisch hier en ik heb haar in tijden niet zo blij gezien. Ik wilde eerst eigenlijk alleen met Bram weg maar ik ben toch blij dat we Luna hebben mee genomen als ik zie hoe ze geniet. Vroeger vond ik het gek als ouders zeiden: 'Als mijn kinderen een leuke vakantie hebben dan heb ik het ook.' Maar nu snap ik het helemaal, ik heb het zelfs al met mijn hond. Als Luna een beetje is uitgeraasd kiezen we ervoor om door te lopen naar het strand en om daar wat te gaan eten. Het is ongeveer een half uur lopen en ik merk dat ik dat toch wat onderschat heb. Hoewel ik me super goed voel ben ik toch ook wel erg snel vermoeid. Ik ben dan ook blij als we er zijn. Bram en Luna gaan samen even gek doen bij de zee en ik kijk en geniet!  Nadat we bij een strandtent iets gegeten hebben gaan we terug naar het hotel. Ik ben kapot! Maar wat ben ik dankbaar voor deze dag. 

De volgende dag is het nog veel mooier weer. We kunnen dan ook in onze korte broek op pad. We gaan weer met Luna de duinen in en maken een flinke wandeling. De omgeving is hier super mooi. Ik merk wel dat ik al ontzettend moe ben door gisteren dus als we na de wandeling in het hotel aankomen moet ik echt even bijkomen. We wilden 's avonds eigenlijk nog naar zee lopen maar ik merk dat ik dat niet meer red dus kiezen we er voor om te gaan zwemmen. Gewoon even heerlijk relaxen en tot rust komen. We hebben het zwembad voor ons alleen. Als ik mezelf laat drijven in het water voel ik ons kleine mannetje goed schoppen. Blijkbaar vind het ook lekker dat mama even rustig aan doet. Morgen gaan we alweer naar huis.

De volgende dag laten we Luna nog even rennen in het honden losloop gebied en daarna gaan we meteen naar huis. Ik ben te moe om nog iets te doen. Thuis aangekomen duik ik meteen het bed in voor een klein middag dutje. Wat waren het heerlijke dagen! Inmiddels heb ik ook de foto's ontvangen van de fotoshoot en die zijn heel erg mooi geworden. Ik ben blij dat we nog even met zijn drietjes hebben kunnen genieten. Later blijkt ook dat dit eigenlijk mijn enige goede week van de zwangerschap is geweest. Gelukkig hebben we wel alles eruit gehaald wat er in zat. 

(Klik hier voor het vervolg)

7 jaar geleden

Wat fijn dat je een paar dagen kon genieten en ontspannen xx