Snap

Epilepsie en zwangerschap

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier #welcometomyself.

Even een algemene vraag voor jullie, zijn hier mama's of mama's to be die ervaring hebben met zwanger worden/zwangerschap en epilepsie?

Ik heb namelijk zelf epilepsie en ik ben erg benieuwd.

Vast bedankt.

Groetjes!

4 jaar geleden

Oh hahaha. Ik zie dat jou bericht al 6 jaar oud is. Ik hoop dat je inmiddels een prachtig kindje heb mogen krijgen zonder complicaties!

4 jaar geleden

Hoi! Ik heb na mijn niet aangeboren hersenletsel epilepsie gekregen. Dit begon weer op te spelen tijdens mijn zwangerschap, schijnbaar door hormonen en stress. Bij mij is de fout gemaakt dat ze nooit mijn spiegels in mijn bloed hebben gecontroleerd. Dus mijn tip: LAAT DIT CONTROLEREN! Ik houd een blog bij waaruit ons drama uit eindelijk voorbij kwam. Niet om je bang te maken hoor, maar meer om je te waarschuwen waarom je je spiegels moet laten nachecken!!!

10 jaar geleden

Hallo chan Ik heb zelf epilepsie zelf heb ik 3 kinderen Met de oudste kreeg ik aangepaste medicijnen en regelmatig op controle na paar maanden was de epilepsie spontaan weg gebleven en heb nu nog steeds niks is nu bijna 11 jaar geleden

10 jaar geleden

Ja die site is me bekend :) Evengoed bedankt.