Snap
  • Zwanger

En zo zijn we 15 weken zwanger

We hebben de combinatie test achter de rug. Maar meteen schiet de twijfel toe.

dat de combinatie test goed is gegaan en daar niks op te zien was is natuurlijk geen garantie dat alles met de zwangerschap goed komt en jij toch niet een nare ziekte onder de leden hebt. 

Die gedachte zet ik van me af en je vader en ik blijven hopen dat de zwangerschap voorspoedig blijft verlopen. en zoveel mogelijk stress proberen te vermijden. dat lukt jammer genoeg niet altijd want sinds ik zwanger ben hebben mijn vriend steeds vaker ruzie en vind ik mezelf steeds vaker in tranen op onze slaapkamer 

Gelukkig mag ik dan nog wel meehelpen met wat klussen in je toekomstige kamer. we hebben nog genoeg te doen om er een mooi kamertje voor je te maken. we hebben een bedje gevonden voor je op marktplaats die we eerst gaan opknappen. 

7 jaar geleden

Just another reason not to do business with a mese-mongtar bank. They don’t care about you and never will care about you as a customer. You are only a profit target in their eyes. Stick with a credit union if eligible and if not a small community bank. They will value your business because it is in the best interest of their membership and your local economy.