Snap
  • Zwanger
  • #clomid
  • #Engaged
  • #Poging2

En weer door, poging 2!

Wat ik de laatste maanden gedaan heb.

De laatste maanden ben ik niet op Mamaplaats geweest en ik heb jullie allemaal eigenlijk een beetje gemist.

De reden waarom ik er niet was is dat ik niks te vertellen had. Na de miskraam ben ik weer even depressief geweest gelukkig kon ik deze keer wel mijzelf eruit krijgen. Omdat mijn partner daarna veel weg is geweest hebben wij dan ook geen pogingen tot zwangerschap kunnen doen. Dus ja wat moet ik jullie dan vertellen? 

Nu de dingen die wel gebeurt zijn!

- De tuin ligt over de kop want dat moet gedaan worden- Ik solliciteer mij gek om uit eindelijk toch voor mijn huidige werkgever te kiezen- Babyshower van mijn collega gehad en ik kon het snelst geblinddoekt een luier verwisselen!

Dat is het wel zo'n beetje maar nu...

Mijn partner heeft mij ten huwelijk gevraagd! Ik heb natuurlijk ja gezegd. Dus een feestje te plannen! Jeeej finally!

Mijn partner en ik gaan ook weer goed aan de slag voor een klein wondertje! Hij heeft zijn opleiding op het werk niet gehaald en daardoor is hij weer meer thuis. Wat een toeval dat de rode duivel ook langs komt op dit moment dus ik kan gelijk aan de Clomid gaan.

Dus ik ga weer vaker schrijven en jullie lastig vallen. Ik hoop dat iedereen een geweldige Koningsdag heeft gehad ik namelijk wel!

5 jaar geleden

Dankje! Ben ook blij dat ik weer ga schrijven, heb het gemist ?

5 jaar geleden

Gefeliciteerd met je verloving! Leuk dat je weer gaat schrijven

5 jaar geleden

Dankje! Zal jullie weer op de hoogte houden. ? ?

5 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wat fijn om te horen dat je je weet beter voelt! Heel veel geluk en succes de komende tijd! Ik duim voor je?