Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • #nietgepland
  • #baby3

En toen bleef mijn ongesteldheid uit.

Hoe ik er achter kwam dat ik voor de 3e keer zwanger was. Of eigenlijk WIJ.

Ik zal als eerst even vertellen dat ik niet aan de anticonceptie zit. Van de pil word ik geen leuker mens en een spiraal was in het verleden ook geen succes. Ik voel me zonder al die troep een zoveel leuker mens. Ik heb als vrouw een best hoog libido en dus helemaal wanneer ik vruchtbaar ben...

Op 19 november 2020 was de dag dat ik ongesteld moest worden. Ik word het wel vaker iets later of net iets eerder want mijn cyclus is tussen de 25/30 dagen. Nu ging ik daar overheen.

Maar zwanger kon in toch niet zijn? Ik heb een trage schildklier zou het daar mee te maken hebben? Maar die medicijnen gebruik ik al 11 maanden? Of is het de stress van het nieuwe huis en ons oude huis verkopen en alles eromheen? Of is het toch van die ene keer onveilige seks?

Oke... Op maandag 23-11 (5 dagen over tijd) in de middag toch maar een test gedaan. Er stond 5/10 minuten wachten. Maar er kwam gelijk een dikke vette streep. OMG. Ik ben weer zwanger. Ik riep Niels er gelijk bij en hij keek me echt heel geschokt aan van he? 🤯 eh ja het is toch echt van die ene keer... hahahaha

Dit is de 2e keer dat wij "niet" gepland zwanger zijn geworden. En begrijp me niet verkeerd ze zijn meer dan welkom. Zoals Niels altijd zegt. Wij doen aan een beetje gokken in het leven.

Na deze zwangerschap wil ik toch weer een spiraal proberen maar dan diegene zonder hormonen. Hebben jullie hier ervaringen mee?

Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap