Snap
  • Zwanger

En dan op eens zwanger

Na een huis te hebben gekocht en en samen gaan wonen, voelde ik me opeens niet lekker.

Januari we wonen eindelijk samen. Hij is vanuit Arnhem naar Alkmaar verhuisd voor mij. Dolgelukkig samen. 

We maakte toekomst plannen. We gaan verbouwen, de tuin wilde we opknappen. We hadden veel leuke plannen.

Maar opeens in februari voelde ik me niet lekker. Ik dacht zal wel mee vallen en had vaker een dag niet lekker te zijn. Ik had er geen aandacht aan besteedt. In mei mocht ik 2 jonge kittens op halen wat was is ik blij met ze, de tranen vielen soms spontaan op me wangen. Hmmm dit had ik nooit zo.                 Ik moet wel veel naar de wc kleine plasjes doen. Hmm zal ik een blaasontsteking kweken?

Een maand later.                                                      Kermis bij me zus leeeuuuk even lekker met me tantezegger erover, even in de buster (dat ding gaat over de kop) het leek wel uren te duren, ik werd misselijk en ik voelde wat in me onderbuik. Wat is dat nou weer? Hmm zal wel bij de misselijkheid horen. 

Twee weken daarna zei me vriend: Schat je krijgt al meer een buik, hoeveel weken zwanger ben je? Ik zei nonchalant joh ik heb altijd al een buikje. Hij vertrouwde het niet en zei dat ik voor de zekerheid maar een test moest halen.

Die was dus positief. De volgende dag een clear bleu test halen. Ik wilde weten hoe ver ik was. 3weken+. Me vriend was in sjok ik wilde alleen maar weten hoeveel weken ik zwanger was. Verloskundige opgebeld en het echocentrum afspraak gemaakt. 

Naar de echo ging me vriend niet mee want waarschijnlijk kon je toch niet zien.  Dacht hij. Me moeder ging mee. Daar hoorde we dat ik al 18 weken zwanger was. Me moeder en ik keken elkaar aan en schoten beide in tranen.

Nu bijna een jaar later een pracht van een meid en o wat hou ikvan haar. Onze lieve kleine Hailie

 

7 jaar geleden

Yeahhh! Dat klinkt als muziek in mijn oren. Knuffel!