Snap
  • Zwanger

En dan moet je ineens weer werken.

En dan is het ineens weer tijd om te gaan werken. Alleen bij de gedachte krijg je al de kriebels.

De wetenschap dat je weer bijna moet beginnen met werken zorgt er voor dat ik denk nee dat kan toch niet. Zo lang ben ik toch nog niet thuis? Ik had al langer verlof na mijn bevalling omdat mijn kleine 2,5 week te vroeg kwam. Dus aan het eind 2,5 weken extra gehad ipv voor de bevalling. Zo ben je net moeder en zo moet je weer aan het werk. Ik ben vast niet de eerste en de ook niet de laatste die denkt jeetje ik kan  nog wel 4 weken huis zijn en  nog dan gaat het veel te snel voorbij. Ik was al wel gewend om van je kleine weg te zijn, maar het idee dat er al weer een fase voorbij is geeft mij onmiddellijk het gevoel dat alles zooooo snel gaat.......maar gisteren was het niet zo ver. Mijn verlof was ten einde!

9 jaar geleden

Ik herken je gevoel helemaal! Ik heb het nu twee keer meegemaakt en ik vind het helemaal niet leuk! Maar het went wel weer en je geniet extra op de momenten dat je thuis bent.

9 jaar geleden

Zwangerschapsverlof gaat inderdaad echt veel te snel voorbij. Je wilt veel langer van je kleintje genieten, je wilt alles mee maken, je wilt niks missen. In het begin zal het even wennen zijn, maar daarna gaat het heel goed. Het is nooit leuk om weer te gaan werken als je net een kindje hebt :(. Veel succes!