Snap
  • Zwanger
  • zwangerworden
  • #zwangerworden
  • #zwangerschapswens
  • fertiliteit
  • Alszwangerwordennietvanzelfgaat

En dan ben je toch spontaan zwanger

als zwanger worden in eerste instantie niet vanzelf gaat

Niet natuurlijk zwanger worden, dat gevoel dat dat bij mij zo zou zijn heb ik eigenlijk altijd al gehad....

Gek is dat he?! De meeste mama's waarbij het niet vanzelf gaat , zeggen hetzelfde, ik heb altijd al z'n gevoel gehad....

Ik vond het dan ook frustrerend toen wij naar een jaar na het ziekenhuis gingen en na het inleveren van het goudengoedje van vriendlief en een echo om te checken of ik een baarmoeder had, we weer naar huis werden gestuurd voor nog een jaar zelf proberen....(omdat het goudengoedje van topkwaliteit was en ik een baarmoeder had)

Ik was boos, verdrietig, teleurgesteld... we werden niet serieus genomen... dagen heb ik van binnen gehuild en ben toen zelf gaan kijken waar we terecht konden voor een second opinion.

Ik kwam terecht bij een kliniek hier in de buurt, gebeld en alles uitgelegd en we mochten natuurlijk langskomen om eens te praten en te kijken of zij het anders zouden doen... 

Zo fijn als we daar ontvangen zijn, zo welkom voelde het aan en we voelden ons gelijk serieus genomen, Daar waar het ziekenhuis stopte gingen zij verder. 

We gingen kijken of mijn eisprong goed was, en een samenlevingstest doen. uit de eerste echo's bleek al snel dat mijn eitjes niet snel groeiden. Dat hadden we gelijk al achterhaald en ik zou dus hormonen moeten spuiten om te zorgen dat mijn eitjes goed en vlotter groeiden. En daar was de samenlevingstest.... niet 1 zaadcel overleefde het daar in mijn killingslime... Ik had zulk agressief slijmvlies dat er dus geen levende zaadcel meer was om mijn baarmoeder binnen te gaan.... Niet zo gek dat je dan niet zwanger wordt.

Ik was zo blij dat ik zelf de stoute schoenen had aangetrokken en een second opinion heb aangevraagd bij dit fantastische centrum! 

Nu we wisten wat er aan de hand was konden we samen een plan van aanpak maken met deze lieve mensen om ons te helpen...

2Bcontinued