Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • zwangerschapstest
  • jongemama

En dan ben je opeens zwanger!

Hoe wij er achter zijn gekomen

01-12-2018

Na een gezellige dag met vrienden zat ik ‘s avonds met mijn vriend op de bank. Ik vertelde dat ik de hele week al misselijk was en m’n borsten op knappen stonden en dat ik echt nodig ongesteld moest worden want ik was al een paar dagen overtijd. Mijn vriend zei zo nuchter als hij is “maak je niet zo druk, het komt wel goed”

Later op de avond kwam ter sprake dat onze hond wel aardig vaak bij me lag de laatste tijd en absoluut niet accepteerde dat mijn vriend aan mij zat, dit vonden we allebei erg vreemd “Misschien ben ik wel zwanger” grapte ik, mijn vriend vond dit echter geen grapje en stond erop dat we gelijk een test moesten gaan halen. 

Zo gezegd zo gedaan zijn wij in de auto gestapt en hebben een test gehaald. Eenmaal thuis aangekomen zijn we rustig een spelletje gaan spelen om de tijd te doden, ik hoefde immers nog niet te plassen en was er van overtuigd niet zwanger te zijn. 

Een uur later besloot ik toch maar eens een bezoekje aan de wc te brengen en de test te doen, want tja je weet maar nooit. Ik deed de test, legde deze nonchalant in de wasbak en zei nogmaals tegen mijn vriend “ach ik ben toch niet zwanger”. Hij was echter minder overtuigd en besloot toch maar eens een blik te werpen op de test, het was ijzig stil in de badkamer. Toen ik de badkamer binnen stapte wist ik genoeg, mijn vriend stond daar met de test in zijn hand, wit weggetrokken met toch een kleine glimlach, ik was zwanger! We waren ontzettend blij maar ook erg geschrokken. We hadden immers nog maar net gezegd als het zo moet zijn dan is het welkom en nog geen paar maanden later was het zover! 

Inmiddels ben ik 5 maand geleden bevallen van een geweldig lief meisje genaamd Chloë Caithlynn ❤️

Over hoe de zwangerschap en bevalling verder is verlopen vertel ik jullie graag in mijn volgende post.

4 jaar geleden

In ieder geval nog gefeliciteerd met jullie dochter. Wel leuk dat jullie hond het al rook, voordat jullie het wisten.