Snap
  • Zwanger

Eindelijk kunnen we je definitief een naam geven

Week 20 we zitten deze week op de helft. En hoe cliché het ook is de weken vliegen voorbij.

deze week hebben we de echo waarop ik eigenlijk al een hele tijd gewacht heb. word het een jongen of meisje. De afspraak hebben we gelukkig in de ochtend gepland omdat we op zijn van de zenuwen had het ook niet in de middag gemoeten.

We lopen het gebouw in gaan zitten en zoals gewoonlijk loopt de vorige afspraak weer uit. nja dan maar een bakkie leut en misschien dat er deze week wel chocolademelk is? ( er staat al vanaf het begin op het apparaat chocolademelk is op) maar ook dat word ons niet gegund. waarop ik grappend zeg tegen mijn vriend zeg hij houd t gewoon voor zichzelf :)

Na een tijdje worden we de kamer ingeroepen na wat informatie ingetypt te hebben in de computer begint de echo. hij checkt of alles goed is met de kleine wat gelukkig zo blijkt te zijn alles is goed gegroeit en alles zit erop en eraan. de echoscopist vraagt willen jullie het geslacht weten. waarop mijn vriend en ik volmondig ja zeggen.

Na wat zoeken zegt ie ah! ik zie t al en hij laat mij iets op het scherm zien waaruit ik nog niks kan opmaken. ( de man die de echo maakte knikte naar m'n vriend wat ik natuurlijk niet zag) en hij zei gefeliciteerd! jullie krijgen een zoon!