Snap

Eerste blog, voorstellen dus!

Tja, starten met het schrijven van een blog... Mijn leven in een notendop!

Inmiddels mag ik mij bijna 6 maanden mama noemen. Al googelend kwam ik even geleden op mamaplaats terecht. Super leuk vind ik het de blogs, de tips en andere artikelen te lezen. Elke dag neem ik wel even de tijd om wat rond te neuzen in deze virtuele wereld. Een paar weken kriebeld het al, mijn eigen blog te schrijven. En hier is hij dan, mijn eerste blog!

Even voorstellen dan maar! Ik ben Marianne en sinds november heb ik de 30 bereikt. (Nee dat vind ik niet erg, maar wie weet zijn verjaardagen nog eens onderwerp voor een blog) Sinds november de trotse, maar dan ook super trotse mama van mijn lieve en stoere mannen Kay en Levi (ja een tweeling!) En, niet te vergeten al bijna 10 jaar samen met de mama van onze mannen, Saskia. 

Wat wilde wij graag kinderen... En wat heeft het lang geduurd, hoop en verdriet liggen dicht bij elkaar. Wat waren wij een jaar geleden dan ook gelukkig dat het eindelijk zover was en het er ook nog twee bleken te zijn! Oké een shock was het ook wel even, maar wat waren we blij! Maar dan komen de onzekerheden en gevoelens waar ik nooit over had nagedacht en die nu de kop op staken. Hierover later meer! 

Twee gezonde mannen die zich razendsnel ontwikkelen, echte minimensjes, maken op dit moment ons gezin compleet. Ja onze mannen hebben twee mama's! Hoewel het voor mij net zo normaal is, als dat zij tweeling zijn... Blijkt het voor de buitenwereld, beide erg bijzonder. En dat maakt dat ik er graag over wil schrijven, want tuurlijk wat is het bijzonder, maar vind niet iedereen dat van zijn partner, van zijn kinderen of van zijn gezin? Het leven is bijzonder en ik ben blij dat ik daarvan met mijn gezin elk moment van de dag mag genieten!

 

6 jaar geleden

Welkom en veel blog-plezier!!

6 jaar geleden

Ik moet eerlijk bekennen dat ik, toen ik las over dat je partner óók mama is, gelijk dacht: hey, dat is bijzonder! In de positieve zin, want ik vind het reuze interessant als iemand net iets anders is als anderen. Terwijl je het zelf misschien wel erg vervelend vindt als mensen dat vinden omdat je zo normaal mogelijk wil zijn.... Maar welkom! Ik ben ook benieuwd naar je volgende blogs!

6 jaar geleden

Welkom! Tuurlijk vind ik mijn zoontje het meest bijzondere jongetje wat er hier op aarde rondloopt! ;) Maar je hoort inderdaad niet vaak over tweelingen en niet vaak over 2 moeders. Dsu de combinatie hiervan is toch best wel bijzonder ;) Ik ben benieuwd naar je verhalen!