Snap
  • Zwanger

Een week later. .. blog uit het verleden

Het vervolg. Een week later... mijn blog uit 2012. Het verdriet en de ups and downs.

Geplaatst 27 december 2012 om 16:20 

Het is nu precies een week later. Het gaat emotioneel al een stuk beter. Al is het nog steeds me ups en downs. De la met de herinneringen aan mijn vlindertje is nog dicht. Denk dat dat ook nog wel even duurt.

Heb voor de kerst een mooi engeltje gekocht welke nu op tafel staat. Het is denk ik mijn manier om het een plekje te geven. Verder heb ik nog steeds bloedverlies. Soms nog heel heftig ook. Vannacht zelfs eruit gegaan om te checken en ja het was weer een hele boel. Daar baal ik behoorlijk van. Had nu toch wel verwacht dat het minder zou zijn. Maar helaas. En sorry voor de details maar hoop dat andere die hetzelfde meemaken er wat aan hebben. Heb zelfs nog stukjes die ik kwijtraak en de grote boodschap doet pijn. Schijnt allemaal zeer normaal te zijn. Ik wilde vandaag aan het werk maar na vier keer wakker te worden en amper slapen besloten om het toch maar even uit te stellen. Misschien wel beter zolang ik nog bloedverlies heb.

4 februari een afspraak bij de gynaecoloog. Maar daarvoor nog een weekje weg met vriend. Denk dat het wel even goed is. Wie weet is mijn lichaam zo van slag dat ik deze maand veel eerder mijn eisprong heb. Maar dat zal wel niet.
Wil weer klussen...