Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

een tweeling met problemen

ben zwanger van een tweeling en deze hebben beide down maar ook hun hersenen zijn niet volgroeid en hun hartjes hebben problemen

ik heb er lang over gedaan om te beslissen wat ik wilde doen ben nu 21 weken zwanger. ik wist pas laat dat ik zwanger was . het was niet gepland en ik zit in de overgang dus ik merkte niet dat de menstruatie weg bleef. ik werd wel dikker maar had geen klachten zoals misselijkheid of wat dan ook. ik kwam er pas 3 weken terug achter dat ik zwanger was en sindsdien is mijn leven een achtbaan. mijn 2 andere kinderen weten dat ik zwanger ben maar ook dat ze hun zusjes misschien nooit te zien krijgen. ze hebben beide down in vermoedelijk vrij hevige mate vind ik persoonlijk niet erg begrijp me niet verkeerd vind niet leuk natuurlijk maar accepteer ze zoals ze zijn. maar wat meer is dat hun beide hartjes niet goed zijn ben al geopereerd eraan bij beide op een dag. en ze hebben beide maar 1 nier. wat er nog meer mis is ik weet het niet dat word nog uit gezocht. ze hebben mij voorgesteld om het weg te halen en dat is iets wat ik niet over mijn hart kan verkrijgen .als ze na hun geboorte vechtlust tonen en nu eigenlijk tijdens de zwangerschap doen ze dat al wie ben ik dan om dat af te breken. mijn 2 kids weten wel wat de oudste meer als de jongste die is 5 dus voor die is de wereld nog een groot feest alhoewel hij wel degelijk na denkt. cato is11 en behoorlijk wijs voor haar leeftijden die kan ik niet in de maling nemen . ze wil mee naar de echo's en onderzoeken ,hetgeen ik niet weet wat ik er mee aan moet .aan een kant ja is goed voor haar maar aan de andere kant ze is een 11 jarige puber die nog moet genieten van het onbezorgde ze kan nog lang genoeg volwassen zijn.
 De vader van de tweeling heeft het contact verbroken nadat hij hoorde dat zijn kinderen debieltjes waren aldus zijn woorden en die moest maar in tehuizen ver weg van de bewoonde wereld worden gestopt .heb veel woorden bedacht maar niet uit gesproken . zit er gewoon doorheen ben alleen staande moeder en ja dit hakt er wel in er word grotendeels in mijn omgeving goed op gereageerd en die het niet deden heb ik gezegd denk maar na als je van gedachten verandert de deur staat open . de kids zijn nr 1 voor mij die moeten deze tijd goed door komen en met zo weinig mogelijk schade als ik die 2 hummeltje wel ga verliezen

10 jaar geleden

Tjonge, wat een verlies! Ik wens je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

10 jaar geleden

Ik lees nu pas je follow ups! Wat erg voor je. Heel veel sterkte met het grote verlies van je twee sterke, dappere meiden!!

10 jaar geleden

Och jeetje wat heftig, wat een ontzettend dappere meisjes heb je, en wat hebben ze gevochten voor hun leventjes. En wat een ontzettend lieve, dappere, sterke moeder ben jij! Je hebt er alles aan gedaan om deze meiden een kans te geven op een leven, wat zullen deze meisjes en je andere kinderen trots op jou zijn. Een moeilijke en zware tijd zal je te wachten staan om het verlies van je kindjes te verwerken, ik wens je alle kracht en sterkte toe om dit aan te kunnen. Een hele dikke knuffel van mij, een zwangere mama die ook een kindje met afwijkingen draagt en niet weet hoe de toekomst eruit ziet.

10 jaar geleden

dunia en deveny zijn 2 maanden te vroeg geboren. op 17 mochten ze het levenslicht aanschouwen. ze waren teer mooi en o zo klein en hebben beide dapper gevochten o zo dapper op 23 oktober verloor dunia het gevecht en 2 dagen terug op 4 november haar zusje. ik wist dat de kans 50/50 was maar je hoopt en je vecht met ze . ze waren zo mooi zo engelachtig je bent voorbereid aan kant maar het treft toch hard je hoopt toch soms tegen beter weten in